Kiszivárgott az első videó a Vörös Hulkról – Harrison Ford igazán dühös lesz az MCU-ban!

MOZI HÍREK – A Marvel Moziverzumban hamarosan debütál Harrison Ford, aki a 2025 februárjában érkező Amerika Kapitány: Szép új világ című filmben mutatkozik be. A veterán színész Thaddeus „Thunderbolt” Ross szerepét veszi át, aki a filmben Vörös Hulkká alakul. A Disney expón bemutattak egy rövid részletet a karakterről, amelyet hamarosan fel is töltöttek az internetre, így most már mi is megnézhetjük, milyen lesz Ford, amikor igazán mérges.

 

Vörös Hulk első megjelenése már a Szép új világ első előzetesében feltűnt, bár akkor csak a lábát láthattuk. Később a Comic-Conon erősítette meg a Marvel, hogy a karakter, a képregényekhez hasonlóan, Thaddeus Ross (most már Ross elnök) lesz, aki Hulkká alakul. A történet szerint a Titkos invázió utáni káoszban Ross, akit eddig William Hurt alakított, a Fehér Házba költözik, és megpróbálja rendezni a kapcsolatát Sam Wilsonnal, az új Amerika Kapitánnyal (Anthony Mackie), miközben adamantiumra vágyik.

A Marvel képregényekben Ross azért válik Hulkká, mert a Bruce Bannerrel való konfliktusa miatt ugyanazon az eljáráson esik át, amely Bannerből is Hulkot csinált. Egyelőre nem tudni, hogy ezt a történetszálat hogyan vezetik be a Szép új világban, de Tim Blake Nelson visszatér a filmben Samuel Sterns szerepében, akit legutóbb több mint másfél évtizede láthattunk A hihetetlen Hulk című filmben. Valószínűleg Ross először szövetkezik vele, de később más irányba tereli a történet, így talán nem lesz igazi főgonosz.

Íme egy pillantás a Vörös Hulkról a filmben:

William Hurt halála után új színészt kellett találni Ross szerepére, és így kapta meg Harrison Ford, aki 82 évesen mutatkozik be az MCU-ban. Amikor megkérdezték Han Solo és Indiana Jones legendás megformálóját, milyen kihívásokkal nézett szembe a Vörös Hulk megformálása közben, amelyhez motion-capture technológiát használtak, Ford humorosan válaszolt: „Nem volt nehéz, csak hülyét kellett csinálnom magamból, amiben van némi tapasztalatom.”

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu