Tron: Ares első előzetese megérkezett – Amikor a digitális világ találkozik a valósággal

MOZI HÍREK – A várva várt Tron: Ares végre megmutatta magát az első előzetes formájában, amelyet a 2024-es D23 Disney Entertainment Showcase keretében mutattak be. Ez a Tron és a Tron: Örökség folytatása ígéretesen feszegeti a határokat a digitális világ és a valóság között.

 

Jeff Bridges, aki a D23 színpadán jelent meg, beszélt a Tron franchise tartós örökségéről, és arról, miért most van a tökéletes időpont a visszatérésére.

„Az eredetit 1982-ben készítettük—szinte hihetetlen visszagondolni. Sosem gondoltuk volna, hogy ilyen maradandó örökséget hagy maga után,” emlékezett vissza Bridges. „És most itt vagyunk. A technológia és a mesterséges intelligencia ma már központi szerepet játszik az életünkben, így ez az ideális pillanat, hogy visszahozzuk ezt a világot—és hagyjuk, hogy találkozzon a miénkkel. Pontosan erről szól a filmünk.”

A Tron: Ares középpontjában egy Ares nevű, rendkívül fejlett Program áll, aki a digitális világból érkezik a valóságba egy veszélyes küldetés során. Ez az esemény az emberiség első találkozását jelenti a mesterséges intelligencia lényeivel. A Disney Entertainment Showcase során Bridges megerősítette, hogy a forgatás befejeződött, és a színpadon csatlakoztak hozzá társai, Greta Lee, Evan Peters és Jared Leto is, akik karaktereikről beszéltek. Leto tréfásan megjegyezte, hogy sosem írt alá titoktartási szerződést, és megosztotta, hogy „Ares Fővezér” szerepét játssza, egy gonosztevőt, aki a digitális és a valós világ végleges egyesítésére törekszik.

Az előadás után bemutatták a Tron: Ares első előzetesét. Az előzetes egy férfival kezdődik, aki a csillagokat bámulja, azon töprengve, vajon valóban egyedül van-e, majd rájön, hogy az intelligens életforma végig a mesterséges intelligenciában és a technológiában létezett.

„Van valami, ami bennem munkálkodik, amit nem igazán értek. Azért jöttem, hogy megtaláljak valamit,” mondja Ares az előzetesben. „Valami fontosat. Állandóságot.”

Bár nem jelentettek be konkrét megjelenési dátumot, a régóta várt folytatást várhatóan 2025-ben mutatják be, Joachim Rønning rendezésében.

Forrás: IGN

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu