A könyvelő 2 Ben Affleckkel megkapta a premierdátumot!

MOZI HÍREK – Örömteli hírek A könyvelő című thriller rajongóinak: a folytatás hivatalosan is úton van, és 2025 áprilisában kerül a mozikba! Gavin O’Connor rendező, valamint a főszereplők, Ben Affleck és Jon Bernthal visszatérnek, és a jól ismert arcok mellett új szereplőket is üdvözölhetünk majd a stáblistán. A könyvelő 2 története egy gyilkossági rejtély körül forog, melynek megoldásához egy halálos testvér segítségére is szükség lesz.

 

A 2016-os A könyvelő című akciófilm rajongói izgatottan várhatják a folytatást, amely hivatalosan is készül. A Deadline által megerősített 2025. április 25-i premierdátum közeledtével a várakozás sem tűnik olyan hosszúnak. Az Amazon MGM Studios filmje kizárólag a mozikban debütál, és jelenleg ez az egyetlen film, amelyet erre a konkrét dátumra terveznek.

Ez az áprilisi hétvége idén már bizonyított, hiszen a szerény költségvetésű Kihívók is ezen a hétvégén aratott sikert. Ha Ben Affleck bűnszervezetes filmje hasonló költségvetéssel készül, mint az eredeti 44 millió dolláros büdzséje, akkor a siker akár meg is ismétlődhet. A következő hétvégén azonban már egy nagyobb kaliberű film, az MCU Thunderbolts érkezik a mozikba.

 

 

Mit tudunk a folytatásról?

 

Az eredeti film szereplőinek és stábjának jelentős része visszatér a folytatásban is, ami mindenképpen bizakodásra ad okot. Gavin O’Connor rendező, valamint Ben Affleck és Jon Bernthal újra összefognak, hogy egy még izgalmasabb történetet meséljenek el. Affleck ezúttal produceri feladatokat is ellát, Matt Damon oldalán, aki az első filmben még nem vett részt. A folytatás története is napvilágra került:

„Amikor volt főnökét ismeretlen bérgyilkosok ölik meg, Marybeth Medina (Cynthia Addai-Robinson), a Pénzügyminisztérium ügynöke, kénytelen kapcsolatba lépni Christian Wolffal (Affleck), hogy megoldja a gyilkosságot. Wolff elidegenedett, de halálos bátyja, Brax (Bernthal) segítségével zseniális elméjét és nem éppen törvényes módszereit bevetve igyekszik kibogozni a szálakat. Ahogy közelebb kerülnek az igazsághoz, a legkegyetlenebb gyilkosok figyelmét is felkeltik, akik mindenáron meg akarják akadályozni őket a nyomozásban.”

A folytatásban J.K. Simmons is visszatér Ray King szerepében. King, a Pénzügyminisztérium Pénzügyi Bűnüldözési Hálózatának igazgatója, karrierjét Wolff nyomainak követésére építette. Addai-Robinson Marybeth Medina karaktere is újra megjelenik. Új szereplőként csatlakozik Daniella Pineda a Jurassic World franchise-ból és Grant Harvey az Animal Kingdom sorozatból.

Egyelőre nincs hír Anna Kendrick karakteréről, Dana Cummingsról, aki az eredeti filmben jelentős szerepet kapott, de a története egyértelmű lezárást nyert. Azonban ki tudja, talán 2025 áprilisában meglepetésként visszatér egy cameo erejéig.

Forrás: MovieWeb

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.