Eltilthatták a Like a Dragon: Yakuza szereplőit a játékoktól?! Az egyik színész adott magyarázatot

MOZI HÍREK – A Prime Video Like a Dragon: Yakuza sorozatának szereplői nem játszhattak a videójátékokkal, és erre megvan a magyarázat, mondja Ryoma Takeuchi, a Kazuma Kiryut alakító színész.

 

 

Sok játékos izgatottan várja a Like a Dragon: Yakuza, a Ryu Ga Gotoku stúdió sikerjátékának élőszereplős sorozatadaptációját, amelynek premierje október 25-én lesz a Prime Videón. A projektről már mi is beszámoltunk. Sőt, pár napja az is kiderült, hogy a saga főnökének az első epizód megtekintése után szünetre volt szüksége. Azt is elmondta, hogy a karakterek kicsit eltérnek a videójátékoktól.

Ha ez így van, akkor részben azért, mert a Like a Dragon főszereplői nem játszhattak a videójátékokkal. Ez a lépés minden játékos számára meglepő lehet, de ennek oka van, amit Ryoma Takeuchi, a főszereplő Kazuma Kiryut alakító színész a GamesRadarnak el is magyarázott. „Ismerem ezeket a játékokat, mindenki ismeri őket. De én még nem játszottam velük. Szívesen kipróbálnám őket, de a sorozat kreatív csapatának meg kellett akadályoznia, mert a nulláról akarták felfedezni a megírt karaktert. Ezért döntöttem úgy, hogy nem játszom” – magyarázza.

Takeuchi tovább magyarázza, miért nem játszott a Yakuza/Like a Dragon játékokkal.

„Természetesen nagyon jól ismertem az IP-t, de nem tudtam, hogy a franchise világszerte ekkora méreteket ölt. Úgy döntöttünk, hogy elkészítjük a saját változatunkat, felelevenítjük a karaktereket, átvesszük a szellemi elemeiket, és saját magunk testesítjük meg őket. Volt egy világos vonal, amit meg akartunk húzni, de a lényeg a tisztelet volt” – mondja.

 

 

Yakuza

 

 

További részletek a Like a Dragon: Yakuza sorozatról

 

A Like a Dragon: Yakuza több epizódos premierje október 25-én lesz a Prime Videón, majd november 1-jén további epizódok következnek. Azt is megerősítették, hogy az Amazon vállalta, hogy akár 30 nyelven feliratozza és szinkronizálja a sorozatot. Tehát a produkcióban rengeteg lokalizációs munka van. Ez már önmagában azt mutatja, hogy az Amazon nagyon komolyan gondolja a játék élőszereplős adaptációját.

A cselekmény további részleteiről annyit, hogy a sorozat két különböző időszakban, 1995-ben és 2005-ben játszódik. A Like a Dragon franchise eddig nem látott elemeit mutatja majd be, új megközelítésből láthatjuk a főhőst, a karaktereket és a helyszíneket.

Forrás: GamesRadar

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu