Brad Pitt felhagyhat a filmkészítéssel?! Íme, ezt nyilatkozta nemrég a karriere végéről!

MOZI HÍREK – Brad Pitt mélyenszántó gondolatokat osztott meg karrierje „utolsó szakaszáról”…

 

 

Ne aggódj, Brad Pitt még nem fejezte be a filmezést, az „utolsó szakasz” megjegyzése ellenére sem. Hamarosan a rajongók láthatják az Oscar-díjas színészt barátjával és kollégájával, George Clooneyval együtt Jon Watts rendező közelgő filmjében, a Két magányos farkas (Wolfs) című alkotásban. Azonban még 2022 júniusában az A-listás színész úgy hivatkozott magára, mint aki karrierje „utolsó szakaszában” jár (a GQ szerint), de aligha úgy tűnik, hogy ez a helyzet.

Hiszen a 60 éves színész még mindig rendkívül aktív Hollywoodban, mind előadóként, mind producerként.

Egy vadonatúj címlapsztoriban pedig Pitt tisztázza, hogy mit értett az „utolsó szakasz” alatt, és kifejti, hogy miként áll hozzá a jövőben a Tinseltownban való munkához. Pitt azt mondta (a GQ-n keresztül):

„Ezt úgy értettem, hogy évszakok. Tudod, volt, hogy kiköltöztünk az Ozarks biztonságából. Belevágsz ebbe a dologba, és ez az egész a felfedezésről szól, és ez tényleg izgalmas és érdekes és fájdalmas és szörnyű és minden. És aztán, amikor beengednek a nagy ligába, az egy másik játék lesz a felelősséggel és a dolgokkal, amikre felelni kell. De egyben lehetőség és öröm is, és olyan emberekkel dolgozni, akiket igazán tisztelsz. Ez most ez az [utolsó] időszak.”

Pitt folytatta:

„Mi lesz ezekben az utolsó években? Mert látom, hogy a szüleim nagyon – látom, amit George [Clooney] magyarázott. A 80-as éveidben a tested egyre gyengébb lesz. És mégis Frank Gehryt [építész és tervező] nézem. Ő a legszebb ember. És 95 évesen még mindig nagyszerű művészetet alkot. És gyönyörű családja van. És azt hiszem, ez a képlet arra, hogy kreatív maradj és szeresd az életedet.”

 

Brad Pitt elárulta: „Még mindig ugyanazon a röppályán vagyok”

 

A Két magányos farkast a sztárokra, Brad Pittre és George Clooney-ra szabták, akiknek tagadhatatlan kémiáját a képernyőn nem lehet letagadni a kaszinós bűnügyi kalandfilmek után, amelyek több mint 20 évvel ezelőtt az Ocean’s Eleven (2001) című filmmel kezdődtek. Habár most az új filmbe igyekeznek belecsempészni a valós életbeli barátságuk közelségét és egyediségét, egyik A-listás sztár sem tervezi, hogy lassítana a karrierjén – legalábbis nem túlságosan. Pitt bővebben is kifejtette ugyanebben az interjúban, amelyben Clooney mellett vett részt:

„Nos, most másfél év alatt egy filmet csinálok [nevetés]. Nem, én még mindig úgymond ugyanazon a röppályán vagyok. Ugyanúgy érzem magam. Tényleg csak próbálom élvezni a körülöttem lévő embereket, akiket szeretek, és egyszerűen csak élek. [A szőlőskert felé mutat].”

„Nem tudom, hogy ne hangozzék giccsesen, de a levegő friss, a fű zöld. És egy kicsit én is azzá a fickóvá váltam. Kezded megérteni a halandóság gondolatát [Clooney mindentudóan nevet], és azt, hogy ezzel mindannyiunknak meg kell küzdenünk. Egyszerűen csak jobban tudatában vagy ennek.”

Pitt kritikusok által elismert filmes karrierje olyan önéletrajzot eredményezett, amely a valaha is összegyűjtött egyik leglenyűgözőbb. Összesen négyszer jelölték színészi Oscar-díjra (12 majom, Benjamin Button különös élete, Pénzcsináló), és elnyerte a legjobb férfi mellékszereplőnek járó Oscar-díjat a Volt egyszer egy… Hollywoodban nyújtott alakításáért. A 2013-as évben a 12 év rabszolgaság című filmben dolgozó alkotócsapattal megosztva kapta meg a legjobb film Oscar-díját is.

Forrás: CQ

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."