Two Point Museum: a Louvre is elbújhat mögöttünk, ha minden beindul! [VIDEO]

A Two Point Studios új játékkal készül, de ezúttal nem egy kórházat kell felügyelnünk, hanem egy múzeumot kell megfelelően menedzselnünk.

 

Kezdő kurátorként az a feladat, hogy megtervezzük és tökéletesítsük múzeumunkat, hogy megteremtődjön a tökéletes vendégélmény. Koordináljuk a szakértőket a távoli expedíciókra, hogy új kiállítási tárgyakat fedezzenek fel, hoy több hype (itt Buzz a neve), hogy tudáséhes vendégek tömegeit csábítsuk el, akik a legjobb info-szórakoztatást várják el, ha lenyűgözve akarnak távozni. De mindezt úgy kell megvalósítani, hogy közben a kiállítási tárgyak biztonságban vannak, a szobák tiszták, a személyzet pedig boldog, és a gyerekek távol vannak a dinoszauruszok csontjaitól.

Amikor a szakértőink visszatérnek a kalandozásból, büszkén mutassuk be fantasztikus leleteiket a múzeumban. Új helyszíneket nyithatunk meg, ahogy eldöntjük, hová vezet a következő kaland, és kitöltünk egy könyvet, hogy felfedezéseink emlékére dokumentáljuk az utunkat. A kiállítás karbantartása kulcsfontosságú. Miközben néhány szakértő Two Point megyében és azon túl is kalandozik, mi felelünk az otthoni személyzet irányításáért, hogy a kiállítási tárgyak és a múzeum kifogástalan állapotban maradjon. Ha a húsevő Chomperről való gondoskodás nem lenne elég, a tolvajokra is oda kell figyelni. A tolvajok (és gyakrabban a gyerekek) arról híresek, hogy megérintik és feldúlják a kiállításokat, ezért gondoskodjunk arról, hogy elegendő biztonsági őr vigyázzon a becses gyűjteményre.

A dekoráció terén szabad kezet kapunk, ezért tervezzünk tematikus területeket, hogy a vendégek látogatását irányítsuk. Vessük be a festéket és a szőnyeget, miközben szeretettel rendezünk el minden egyes őskori páfrányt, potenciálisan olvadó jégembert és dinoszaurusz maradványokat, ahol csak jónak látjuk. A tökéletes hangulat megteremtése után szervezzünk tárlatvezetéseket egyedi útvonalakkal, amelyeket egy karizmatikus szakértő vezet. A túrák fantasztikus módja annak, hogy gazdagítsuk vendégei élményeit. A vendégek lelkesedésének fenntartása érdekében mutassuk be a legmagasabb Buzz-tartalommal bíró kiállításokat. Ezek kiváló minőségűek, bőséges információt nyújtanak és gyönyörű díszítéssel rendelkeznek; talán a legtöbb bevétel köthető hozzájuk.

A különböző típusú vendégek különböző érdeklődési körrel rendelkezhetnek, de van néhány közös dolguk. Elvárják, hogy a hely tisztán legyen tartva, legyen sok frissítő, bőséges mosdó és ajándékbolt tele finomságokkal. És persze azt is, hogy elkápráztassák őket a kiállítási tárgyak ismeretével, amelyeket jól karbantartottak… különben megbetegíthetjük őket. Two Point megye sokféle vendéget hoz a múzeumba, és mindannyian remélik, hogy felfedezik az új kedvenc kiállításukat. A dínófanatikusoktól és a botanika rajongóitól kezdve a kísértetjárta horrorok kedvelőin át, az igényeik kielégítése érdekében ki kell szolgálni a személyes preferenciáikat. Ha túlteljesítjük az elvárásaikat, megtarthatjuk őket, ami hosszabb látogatásokat, nagyobb adományokat és ragyogó értékeléseket eredményez.

A Two Point Museum PlayStation 5-re, Xbox Series-re és PC-re készül. Még nem tudni, hogy mikor adja ki a SEGA.

Forrás: Gematsu

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu