For The Stars: dinoszauruszok helyett univerzumhódítás az Ark kiadójától [VIDEO]

De ezúttal fordulat is van a sztoriban: az Ark kiadója ezúttal házon belül fejleszt egy nyílt univerzumú sandbox túlélősdit a kurrens-gen platformokra…

 

A For the Stars arra invitál, hogy fedezzünk fel és telepedjünk le egy hatalmas, változatos bolygókból álló univerzumban, ahol mindegyiknek megvan a maga egyedi csodája és felfedezésre váró rejtélye. Rettenthetetlen felfedezőként és tudósként az a feladat, hogy világról világra utazva idegen civilizációk titkait fedezzük fel ritka és egzotikus élőlények és nyersanyagok után kutatva, és ezeket felhasználva szelídítsük meg a halálos bioszférákat, amelyekkel találkozunk. A küldetés az, hogy virágzó előőrsöket hozzunk létre idegen világokon, kihasználjuk egyedi tulajdonságaikat, és fejlett technológiákat szabadítsunk fel. Győzzük le az ellenséges biomok kihívásait, kössünk szövetségeket, és építsünk egy olyan örökséget, amely átível a galaxison.

Minden egyes bolygó, amelyet meglátogatunk, új kihívásokat és jutalmakat kínál különböző ökoszisztémákkal, élőlényekkel és erőforrásokkal. A buja, zöldellő világoktól a kopár, sziklás tájakig, a változatosság biztosítja, hogy nincs két egyforma felfedezés. Fedezzük fel elveszett civilizációk maradványait, ősi romokat és rejtett kincseket, amelyek a kozmosz történeteit mesélik el. Gyűjtsük össze és használjuk fel a különböző bolygókon található különös nyersanyagokat. Építsünk fejlett előőrsöket, készítsünk erős eszközöket, és fejlesszük ki az egyes világok kihívásainak leküzdéséhez szükséges csúcstechnológiát.

Hozzunk létre és bővítsük az előőrsöket a különböző bolygókon. Egyensúlyozzuk ki az igényeket laboratóriumokkal, gyárakkal és lakóhelyekkel. Leleményességünk és stratégiánk fogja meghatározni a kolóniák sikerét és azt, hogy képesek lesznek-e ellenállni az űr megpróbáltatásainak. Kezdjünk olyan fejlett technológiákkal, amelyeken újítani tudunk. Nyissunk fel új technológiákat az idegen leletek és természeti jelenségek tanulmányozásával. Kutassunk, hogy leküzdhessük a különleges kihívásokat, építsünk hatékonyabb előőrsöket, hozzunk létre fejlett berendezéseket, és fedezzük fel még jobban az ismeretlent.

Tervezzünk és építsük meg űrhajónkat a bolygók közötti utazáshoz. Minden hajót a saját igényeidre szabhatunk a megtalált erőforrások és technológiák felhasználásával, legyen szó harcról, felfedezésről vagy nyersanyaggyűjtésről. Vegyünk részt gyors tempójú harcokban, ahol futurisztikus fegyvereket és idegen eredetű különleges képességeket is használhatunk. Testre szabhatjuk arzenálunkat az ellenséges idegen lények, játékosok és más fenyegetések ellen. Álljunk össze barátainkkal, vagy szerezzünk új szövetségeseket, miközben együtt fedezzük fel a galaxist egy állandó többjátékos univerzumban. Dolgozzunk együtt az építési projekteken, osszuk meg a felfedezéseket, és küzdjünk meg a kihívásokkal egységes fronton.

„Nagyon örülünk, hogy három évnyi fejlesztés után végre hivatalosan is bejelenthetjük a For the Starst. Mi elsősorban játékosok vagyunk. Imádjuk a túlélőjátékokat, és a Snailnek rengeteg tapasztalata van velük kapcsolatban. Egy ambiciózus játékot tervezünk, és felhasználjuk mindazt, amit más projektekből tanultunk, hogy megvalósítsuk. A célunk egy olyan játék létrehozása, amely úgy játszható, mint egy sandbox túlélőjáték, de egy 4X galaxis civilizációs játék hatásával bír,” írta a sajtóközleményben a játék rendezője, Primus Majda.

A For The Stars PlayStation 5-re, Xbox Series-re és PC-re készül. Megjellenési dátumát még nem ismerjük.

Forrás: Gematsu

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu