Henry-re kicsit még várnunk kell: csúszik a Kingdom Come: Deliverance II! [VIDEO]

A Warhorse Studios és a Deep Silver csatlakozott tehát az Avowedhoz, így már csak két legény maradt a gáton, és közülük csak az egyik RPG-nek van megjelenési dátuma.

 

A BioWare a minap bejelentette, hogy mikor jön a Dragon Age: The Veilguard (a játékra a mai hírekben még ki fogunk térni), miközben a Paradox és a The Chinese Room még mindig nem akarja kibökni, hogy mikor jut el a boltokba a Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2. Lehet, hogy ez is át fog csúszni 2025-re, ahogy azt tette az Obsidian és a Microsoft Avowedja, illetve most a Kingdom Come: Deliverance II is.

A játékban Henry egy, a XV. századi Bohémiában (a mai Csehország területén) egy polgárháború kellős közepén találja magát. Az akció-RPG-ben próbálja majd megtalálni a helyét a középkori világban, és eközben talán fel tudja küzdemi magát azon a bizonyos társadalmi ranglétrán is a szerelemről és bosszúról szóló történetben, aminek középpontjában az egyik történelmi magyar király, Zsigmond áll. Ő 1387 és 1437 között volt magyar és horvát király, de 1411-től német, 1419-től cseh király, és 1433-tól pedig német-római császár is volt, így a korszak egyik legbefolyásosabb uralkodója volt.

Aki kimegy a Gamescomra, kipróbálhatja a játékot. Augusztus 20-án, a nyitóestén egy ízelítőt láthatunk a játékmenetből. 21-én több mint 20 percet láthatunk belőle, és ekkor a sajtó is beszámolhat az élményeiről. 21-e és 25-e között ki lehet próbálni az ott kiállított demót, és további híreket is kapni fogunk majd a cseh fejlesztők új játékáról.

A Kingdom come: Deliverance II új megjelenési dátuma 2025. február 11-e lesz. Ekkor fog megjelenni PlayStation 5-re, Xbox Series-re, illetve PC-re (Steam, Epic Games Store). Dan Vávra (Mafia I-II, Kingdom Come: Deliverance) valószínűleg ezúttal sem fog csalódást okozni, de így a következő év elején is lesznek RPG-k dögivel.

Forrás: Gematsu

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu