Slitterhead: szenvedélyes és véres sztori [VIDEO]

A Bokeh Game Studio eléggé stílusosra vette a hamarosan megjelenő akció-kalandjátékában, ami azért kissé horrorisztikus beütéssel is rendelkezik.

 

Mindenkit ki kell iktatni. A Kowlong sűrűn zsúfolt utcáin játszódó, homályos és káosszal teli harci akció-kalandjátékban a játékosok Hyokit, egy emlékezet és fizikai forma nélküli lényt irányíthatnak. Egyetlen indítéka, hogy kiirtja a városban mászkáló, Slitterheadként ismert, embernek álcázott szörnyeteg lényeket. A vibráló, neonfényes városképben barangolva szövetségeseket kell keresnie az emberek között („ritkaságoknak” hívják őket), veszélyes szervezetekbe kell beépülnie és nyomon követnie őket, és a vér erejét hasznosító csatákban kell részt vennie. Miközben a feszültséggel teli dráma kibontakozik, merüljunk el a Hyoki létezése és a Slitterheadek megjelenése mögötti rejtélyben.

Hyoki Kowlong káoszában bolyongva találja magát, ahol az embereket utánzó, rejtélyes Slitterheadek gyötrik. Bár minden emlékétől meg lett fosztva, egyetlen eltökélt szándéka azért mégis van: mindegyik Slitterheaddel végezne szeretne, ezért beszivárog a városba. A fizikai formát nélkülöző lény képessége lehetővé teszi számára, hogy akarata szerint megszállja és irányítsa az emberi testeket, és a városban kóborló embereket a bábjaivá változtassa. Ezzel az erővel képes átcsúszni a korlátokon, felvenni bizonyos személyek személyazonosságát, és beszivárogni veszélyes területekre és szervezetekbe. A gyors gazdatestváltással nagy sebességgel is képes átszelni a várost.

Bár az emberi testek törékenyek, Hyoki képes elégetni az életerejüket, és a vért fegyverré változtatva szembeszállni a kegyetlen Slitterheadekkel. Még akkor is képes folytatni a harcot, ha súlyosan megsebesül, mivel hatékonyan gazdatestet vált. A „ritkaságok” magas szinkronban vannak Hyokival, és velük még erősebb támadásokat tud szabadjára engedni és különböző képességeket aktiválni. A velük való együttműködés jelenti a kulcsot Kowlong városának egyre mélyülő rejtélyeinek feltárásához.

A Slitterheadre sokat már nem kell várni, és remélhetőleg a Bokeh Game Studio nem fog az utolsó pillanatban egy halasztással előrukkolni (a Kingdom Come: Deliverance 2 is ezt lépte meg… erről ma még beszámolunk). A játék november 8-án fog megjelenni PlayStation 5-re, Xbox Series-re, PC-re (Steam, Epic Games Store), illetve PlayStation 4-re.

Forrás: Gematsu

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu