A Gamescomon mutatja meg magát a SEGA manapság elhanyagolt franchise-a? [VIDEO]

Bár a japán kiadó már említette, hogy ebből az IP-ből is igyekszik valamit csinálni, rengeteg pletyka bukkant fel azóta erről a franchise-ról… itt a legújabb.

 

Az Xbox először a WhatsAppon tett egy utalást erra franchise-ra, amikor ezt írta: „Csinálj emlékeket. Úgy érződik mint a nyár”. Az első mondat egy képpel az Xbox mexikói Instagram-fiókján is felbukkant, de a WhatsAppos üzenet mellé egy rejtélyes videó is párosult, ami erősen arra utalt, hogy a Jet Set Radio Future-ből készülhet egy remaster. Ez a játék anno az Xboxra jelent meg 22 évvel ezelőtt, és a videó nem csak az élénk látványvilággal emlékeztetett minket a Jet Set Radio Xbox-exkluzív epizódjára, hanem a zenével is, mert az is azt az egyedi stílust hozta…

A SEGA a Gamescomon képviselteti fogja magát, és mivel idén nem volt E3, ez lesz a nyár egyik legnagyobb, személyes jelenlétet is igénylő videojátékos rendezvénye. A japán cég kölni kiruccanása és a Jet Set Radiora való utalás egyszerre történő időzítése sem tűnik véletlennek. A Twitteren felbukkantak az Xbox marketinges anyagai, és úgy tűnik, hogy a rajongók is nagyon jól fogadták a közelgő bejelentést. Az egyikük azt írta, hogy ha igaz a Jet Set Radio Future remastere, akkor venni fog egy Xbox Series X-et, hogy a tévéjén szélesvásznú képaránnyal, 4K felbontásban játszhassa azt. Egy másikuk pedig annyit írt, hogy ha a SEGA kiadja a remastert, az ő élete a japán kiadóé lesz.

Úgyhogy nem csak az első részből készülhet valami (hallottunk már rebootról és remasterről is…), hanem a másikból is. Annyi kétségtelen, hogy a SEGA ezen IP-jének a mai napig elég nagy közönsége van, és ezt ki szeretné használni a japán kiadó is. Mivel a Jet Set Radio Future Xbox-exkluzív volt, a remaster esetében is valószínűleg csak az Xbox Series/PC páros fog szóba jönni, hacsak a SEGA nem úgy gondolja, hogy ideje lenne ezt a részt multiplatformmá változtatni.

De mindez nem hivatalos…

Forrás: Fandomwire

 

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu