A Daredevil sztárja, Charlie Cox egy nagy MCU Avengers csapatösszeállítást sejtet

MOZI HÍREK – A Daredevil: Born Again színésze, Charlie Cox nemrég egy izgalmas potenciális csapatösszeállítást sejtetett az MCU-ban a FanExpo Chicagón tartott panel során. Bár Cox nem mondhatta el pontosan, melyik Marvel csapathoz szeretne csatlakozni, egy izgalmas utalást tett, ami felkeltette a rajongók figyelmét. Cox, aki először a 2015-ös Netflix sorozatban, a Daredevil-ben keltette életre Matt Murdockot/Daredevilt, azóta az MCU Multiverzum Saga egyik kulcsfigurájává vált. A Netflix-től az MCU szélesebb világába tett utazása szorosan nyomon követhető volt a rajongók által, és úgy tűnik, a legjobb dolgok még csak most jönnek.

 

A Joe Deckelmeier (Screen Rant) által moderált panel során egy rajongó megkérdezte Cox-tól, hogy melyik MCU színészekkel szeretne a jövőben együtt dolgozni. Bár Cox nem nevezett meg senkit konkrétan, utalt egy bizonyos szuperhős csoportra, amelyhez szívesen csatlakozna. Bár egyesek a Galaxis őrzőire vagy a Fantasztikus Négyesre gondolhatnak, valószínűbb, hogy Cox a MCU premier csapatát, az Avengers-t szemelte ki magának. Cox sejtelmesen így nyilatkozott:

„Nagyon óvatosnak kell lennem. Nézd, nem mondhatom el! Nem fogom megmondani, annyi van. Van egy bizonyos csoport, akikkel szeretnék játszani… De erről egy kicsit később beszélünk.”

Az eredeti Daredevil sorozat az egyik legkritikusabban elismert Marvel adaptáció, így nem volt meglepő, hogy a Marvel Studios örömmel hozta vissza Cox-t Daredevil szerepére, és integrálta őt az MCU nagyobb világába. Korábban a karakter sorozata a Netflixen kissé elszigetelt volt a szélesebb Marvel Moziverzumtól a Marvel Studios és a Marvel Television közötti megosztottság miatt. Most, hogy minden Kevin Feige irányítása alatt van, Cox Daredevil-je sokkal nagyobb szerepet fog játszani az MCU-ban.

Cox már több alkalommal is feltűnt a Multiverzum Saga-ban, többek között a Spider-Man: No Way Home-ban (2021) és a She-Hulk: Ügyvéd-ben (2022). Emellett megjelent az Echo első epizódjában, és saját Disney+ sorozatát fogja vezetni a Daredevil: Born Again-ben 2025-ben. Ezen felül Cox hangját adja majd a karakterhez az animációs sorozatban, a Your Friendly Neighborhood Spider-Man-ben. Cox korábban kifejezte vágyát, hogy Daredevil az Avengers tagja legyen, és úgy tűnik, hogy a Marvel Studios ezt fontolóra veszi.

Erős jelek utalnak arra, hogy Daredevil jelentős szerepet játszhat a közelgő Avengers: Doomsday-ben, és potenciálisan az új Avengers csapat egyik kulcsfigurája lehet. Bár Cox talán nem fog együtt játszani az eredeti Avengers csapattal, a rajongók izgatottan várják, hogy lássák őt olyan hősökkel együtt a képernyőn, mint Doctor Strange (Benedict Cumberbatch), Captain Marvel (Brie Larson) vagy Shang-Chi (Simu Liu). Ha Daredevil csatlakozik az Avengers-hez, az figyelemre méltó fejlődést jelentene a karakter számára a Netflix sorozat óta.

Forrás: MovieWeb

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu