A Final Fantasy 7 Remake rendezője szerint a 3. rész a videojáték-történelem egyik legnagyobb kedvence lesz

Naoki Hamaguchi, a Final Fantasy 7 Remake rendezője hatalmas várakozásokat állít a szeretett sorozat harmadik részéhez. A szaúd-arábiai Rijádban jelenleg zajló Final Fantasy 7 Rebirth kiállításon tartott eseményen Hamaguchi kifejezte bizalmát, hogy a 3. rész nemcsak megfelel, hanem túl is szárnyalja a rajongók világszerte támasztott reményeit.

 

Hamaguchi izgalmas híreket osztott meg a Final Fantasy 7 Remake trilógia harmadik részének fejlesztéséről. „A fejlesztőcsapat keményen dolgozik, és olyan játékot fogunk készíteni, amely még a játék iránti elvárásaidat is felülmúlja” – mondta Hamaguchi tolmácsán keresztül. „Abszolút biztos vagyok benne, hogy a Final Fantasy 7 Remake sorozat harmadik játéka a videojáték-történelem egyik legnagyobb kedvence, legnépszerűbb játéka lesz, ismételten.

Ugyanezen a bemutatón Hamaguchi és a játék producere, Yoshinori Kitase elmagyarázták, hogyan fog a harmadik játék építeni az előző két részre, mind tartalom, mind játékmenet javítások terén.

Most végeztünk minden előkészülettel, a történet már felépült a Remake és a Rebirth során” – magyarázta Hamaguchi. „Most nagyszerű helyzetben vagyunk, így minden rajongó azon gondolkodik és várakozik, hogyan fog a történet véget érni, merre fog innen tovább menni.

Kitase hozzátette: „Nagyon figyeltünk, és minden visszajelzést figyelembe vettünk az első két játék során, és minden tanulságot beépítünk a harmadik játékba, így pontosan azt nyújtja majd, amit a rajongók keresnek.

Reméljük, hogy várhatjátok azt az új szinergiát, amelyen most dolgozunk, ezt az újítás és a nosztalgia egyesítését, amely valami hihetetlenül különlegeset fog létrehozni. Valóban várjuk azt a jövőbeli dátumot, amikor többet is megoszthatunk arról, mi lesz a harmadik játék, de most már tényleg megígérhetem, hogy ez egy olyan játék lesz, amely tökéletesen tükrözi azt a szenvedélyt, amit a rajongók éreznek a Final Fantasy 7 iránt, szóval számítsatok nagyszerű dolgokra.

A Final Fantasy 7 Remake első két része 2020-ban és 2024-ben jelent meg, ami arra utal, hogy a 3. rész még több évre van a megjelenéstől. A VGC második részről írt kritikája, a Final Fantasy 7 Rebirth, dicséri a játékot mint „egy kiváló RPG, amelyben a játékkánon néhány legjobb karaktere szerepel.” A kritika hozzáteszi: „Bár néhány nyílt világú tartalom kissé félrecsúszik, és a játék fő narratívája némileg lelaposodik, az Aerithtel, Tifával és a bandával töltött idő rendkívül élvezetessé teszi ezt az utazást, amelyet száz órán keresztül fogsz játszani.

Forrás: VideoGameChronicles

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu