A Silent Hill 2 remake végre meghódítja a rajongókat, íme miért nyerte el az új trailer a tetszésüket!

A Silent Hill 2 remake úgy tűnik, hogy a szkeptikusokat is meggyőzi, legalábbis a YouTube-on tapasztalható túlnyomóan pozitív visszajelzések alapján. A játék korábban vegyes fogadtatásban részesült, de az új felvételek arra utalnak, hogy a rajongók egyre inkább melegednek az október 8-i megjelenés előtt álló kiadáshoz.

 

A VGC elemzése szerint a játék egyre több pozitív visszajelzést kap, mindössze hét héttel a megjelenés előtt. A Bloober Team remake-jének első teaser trailerét nagy lelkesedéssel fogadták, 314 000 lájkot kapott, szemben mindössze 8 200 dislike-kal, ami 97%-os tetszési arányt jelent.

Azonban a helyzet januárban fordult meg, amikor megjelent a vitatott „combat reveal trailer”. Ez a trailer megosztotta a rajongókat, ami jelentős visszaesést eredményezett az elfogadottságban, mindössze 59%-os tetszési aránnyal.

A visszajelzések annyira megosztóak voltak, hogy Piotr Babieno, a Bloober Team elnöke közvetlenül reagált az aggodalmakra, kijelentve, hogy a trailer nem tükrözi a játék szellemét. Kiemelte, hogy a marketingért a Konami felel, és biztosította a rajongókat, hogy a valódi játékmenetet teljesen másképp fogják megítélni.

Ezek az ígéretek azonban nem tudták megváltoztatni a játék negatív lendületét, különösen azután, hogy májusban egy 13 perces játékmenet-trailer még alacsonyabb, 53%-os tetszési arányt kapott.

Mostanra azonban úgy tűnik, hogy a helyzet megfordult. A legújabb történet trailer, amely ma jelent meg, túlnyomórészt pozitív visszajelzéseket kapott, 17 932 lájkkal és mindössze 668 dislike-kal, ami 96%-os tetszési arányt jelent, jelezve a játék erős felépülését.

Forrás: VideoGameChronicles

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.