Tőrbe ejtve 3: izgalmas frissítést kapott és új képet osztott meg Rian Johnson új filmje

MOZI HÍREK – Rian Johnson rendező nagy sikerű whodunit sorozatának következő fejezete, a Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery forgatása hivatalosan is befejeződött. A rendező, aki nagy elismerést kapott a Tőrbe ejtve és annak folytatása, a Glass Onion: A Knives Out Mystery miatt, a közösségi médiában jelentette be a hírt, és megosztott egy új képet a forgatásról, amelyhez ezt a feliratot mellékelte:

 

„És ezzel vége a Wake Up Dead Man-nek. Köszönet a világ legjobb stábjának és a legtehetségesebb szereplőgárdának. Ez a forgatás nagyon különleges élmény volt, alig várom, hogy összeállítsam ezt a filmet, és megmutassam nektek, mit hoztunk létre.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Rian Johnson (@riancjohnson) által megosztott bejegyzés

Bár a Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery konkrét történetrészletei továbbra is rejtélyesek, annyi biztos, hogy a James Bond és A tetovált lány sztárja, Daniel Craig visszatér, hogy ismét magánnyomozóként és mesterdetektívként, Benoit Blanc-ként nyomozzon. A film valószínűleg ismét egy gyilkost fog leleplezni, Rian Johnson tavaly felfedte, hogy a Tőrbe ejtve 3 mind „hangulatában, mind tematikájában” különbözni fog elődeitől. A Varietynek elmondta:

„Az volt az izgalmas a [Glass Onion] elkészítésében, hogy megpróbáltunk Christie-hez hasonlóan egy teljesen új történetet alkotni. Most kezdek dolgozni a harmadik filmen, és az a legizgalmasabb számomra, hogy egyáltalán nem kell megismételnem az előző filmet. A cél az, hogy egy teljesen új irányba induljunk el hangulatilag és tematikailag.”

Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery lenyűgöző szereplőgárdával büszkélkedhet

Eddig mindkét Tőrbe ejtve film tele volt nagy sztárokkal. Az első rész olyan neveket sorakoztatott fel, mint Ana de Armas, Christopher Plummer, Chris Evans, Katherine Langford, Jamie Lee Curtis, Don Johnson, Michael Shannon és Toni Collette, míg a folytatásban, a Glass Onion: A Knives Out Mystery-ben Benoit Blanc olyan színészekkel néz szembe, mint Edward Norton, Janelle Monáe, Kathryn Hahn, Leslie Odom Jr., Jessica Henwick, Madelyn Cline, Kate Hudson és Dave Bautista.

A harmadik rész sem lesz kivétel, sőt, talán a legimpozánsabb szereplőgárdát vonultatja fel eddig. Daniel Craig mellett, mint Benoit Blanc, a Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery szereplői között található Josh O’Connor (The Crown, Challengers), Glenn Close (Végzetes vonzerő), Mila Kunis (Fekete hattyú), Jeremy Renner (Kingstown polgármestere, Bosszúállók: Végjáték), Kerry Washington (Botrány), Andrew Scott (Mindannyian idegenek), Cailee Spaeny (Alien: Romulus), Daryl McCormack (Twisters), Thomas Haden Church (Kerülőutak, Pókember: Nincs hazaút), és Josh Brolin (Nem vénnek való vidék, Bosszúállók: Végtelen háború).

Mind a Tőrbe ejtve, mind a Glass Onion kritikai sikert aratott, az előbbi Rian Johnsonnak a Legjobb Eredeti Forgatókönyv jelölést hozta a 92. Oscar-gálán, míg az utóbbi a Legjobb Adaptált Forgatókönyv jelölést kapta a 95. Oscar-gálán.

Forrás: MovieWeb

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.