A Fallout sztárja, Ella Purnell új horrorvígjátéka akár tönkre is teheti a karrierjét, és ezzel ő is tisztában van

MOZI HÍREK – Amikor egy színész eléri a csúcsot, gyakran választania kell: maradjon biztonságos, jól bejáratott projektek mellett, vagy merjen kockáztatni kevésbé ismert, egyedi vállalkozásokkal? A Fallout és Yellowjackets sztárja, Ella Purnell az utóbbit választotta az új horrorvígjátékával, a The Scurry-vel, amelyben gyilkos mókusok hordájával kell szembenéznie. A FanExpo Chicagón Purnell bevallotta, hogy ez a furcsa film vagy karriermeghatározó siker lehet, vagy teljes kudarc.

 

Purnell, aki közismerten őszinte, bevallotta, hogy nem biztos abban, hogyan fog kinézni a végső változat. Ugyanakkor erős bizalmát fejezte ki Craig Roberts rendező iránt, akinek egyedi látásmódja van, még akkor is, ha a projekt alapötlete meglehetősen szokatlannak tűnik. Purnell így nyilatkozott: „Nagyon szeretem Craig Robertset. Szerintem elképesztően tehetséges. Ha nem ismered, meg kell ismerned a munkáit. Furcsa figura. És a The Scurry kicsit olyan, mint a Haláli hullák hajnala, de nem az… Valahogy sikerült neki. Nézd, fogalmam sincs, hogyan fog kinézni ez a film. Vagy a legmenőbb dolog lesz, amit valaha láttál, vagy tönkreteszi a karrieremet. De szerintem jó lesz. Nagyon bízom benne.”

 

Miről szól Craig Roberts The Scurry című filmje?

 

A The Scurry-ben Purnell egy parkőrt alakít, akinek egy vérszomjas mókushordával kell szembenéznie. A film a B-kategóriás mozik minden szórakozását ígéri, amit az alapötlet magában hordoz, Craig Roberts kreatív látásmódjával megfűszerezve. Purnell mellett egy teljesen brit szereplőgárda játszik, köztük Rhys Ifans, Antonia Thomas, Daniel Mays, Beau Gadson és Paapa Essiedu. A hivatalos szinopszis így szól: „Káosz tör ki egy öko-kávézóban, amikor egy tébolyult mókushorda bosszút áll az alkalmazottakon és a látogatókon, arra kényszerítve a kihívott kártevőirtókat, hogy szembenézzenek a támadással.”

Ella Purnell rengeteg munkával néz szembe a közeljövőben, többek között a Prime Video Emmy-jelölt Fallout sorozatának második évadával, amely jelenleg fejlesztés alatt áll. Emellett főszerepet játszik a Sweetpea című új Starz vígjáték-thrillerben, ahol egy fiatal nőt alakít, aki megpróbálja titokban tartani újonnan felfedezett gyilkolási vágyát a környezetétől.

Forrás: MovieWeb

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.