A The Last of Us 2. évada rendkívül izgalmas frissítést kapott a produkcióval kapcsolatban

MOZI HÍREK – Joel és Ellie hamarosan visszatérnek a képernyőkre, mivel a HBO The Last of Us című sorozatának 2. évada hivatalosan befejeződött. Pedro Pascal és Bella Ramsey főszereplésével készült The Last of Us (amely a Naughty Dog Studios által fejlesztett népszerű videojátékokon alapul) 12 évvel egy globális víruskitörés után játszódik, amely a világ népességének 90%-át gombafertőzött zombikká változtatta. Az első évad hatalmas sikert aratott, 8 Primetime Emmy-díjat nyert, olyan erős versenytársak ellen, mint a Succession, a Better Call Saul, a House of the Dragon és a The Crown.

 

A HBO gyorsan zöld utat adott a 2. évadnak, amely a sorozat vitatott második játékának egy részét fogja feldolgozni. A 2. évad forgatása februárban kezdődött, és most hat hónap után befejeződött, a projekt a post-produkciós fázisba lépett. A forgatás befejezését Timothy Good, a The Last of Us egyik szerkesztője jelentette be az X-en. Az The Last of Us tematikájú élénk wrap party képeivel együtt Good megerősítette, hogy a hosszú forgatás lezárult, és elmondta, hogy az vágócsapat „most már hazaviszi a kemény munkádat!”

Befejeződött! Gratulálunk a #TheLastOfUs 2. évadának hihetetlen produkciós csapatához. Most már hazaviszük a kemény munkádat!

 

A The Last of Us 2. évada jelentős időugrást fog tartalmazni

 

A HBO The Last of Us adaptációját, amelyet Craig Mazin és Neil Druckmann készítettek, az egyik legjobb videojáték-adaptációnak tartják. Miközben hűen követik a népszerű játékot, Mazin és Druckmann sikeresen bővítették a játék néhány kevésbé feltárt aspektusát. A The Last of Us Part II videojáték 5 évvel előrébb ugrik a jövőben, bemutatva Joel szürkülő haját és a 19 éves Ellie-t. Az éles szemű rajongók felfedeztek utalásokat az első hivatalos 2. évados fényképeken, amelyek megerősítik, hogy az új évad tartalmazni fogja ezt az időugrást.

A történet jelentős előrehaladása mellett — amely egy olyan világot mutat be, ahol Joel és Ellie letelepedtek a Jackson, Wyoming-i ideiglenes városban Joel testvérével, Tommy-val (Gabriel Luna) — a 2. évad új kulcsszereplőket is bemutat. A legfontosabb új szereplő Kaitlyn Dever által alakított Abby. Abby a fő oka annak, hogy a sorozat második videojátéka olyan vitatott lett.

Spoilerek nélkül, Abby olyan drámai döntést hoz, amely alapvetően megváltoztatja a történet irányát, egy döntést, amely világszerte sok rajongót felbosszantott. Valójában Abby ábrázolása olyan ellentmondásos volt, hogy Isabela Merced (aki Dinát alakítja a 2. évadban) nemrégiben felfedte, hogy Kaitlyn Dever extra biztonságot kapott a forgatáson, hogy megvédjék a felháborodott rajongóktól.

Forrás: MovieWeb

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.