Kong: Survivor Instinct: újabb próbálkozás, de ezúttal 2,5D-ben! [VIDEO]

A Skull Island: Rise of Kong katasztrófához közeli volt, így ezek után a Legendary Pictures felettébb bátor, ha ismét próbálkozik egy adaptációval, amit ezúttal egy lengyel stúdió, a 7Levels készít.

 

Egy hirtelen Titán-támadás hatalmas evakuálási erőfeszítésekre késztet, de nem mindenki jut biztonságba, mielőtt a pusztítás bekövetkezik. A harcoló szörnyek kereszttüzébe jutva sok lakos csapdába esik az összeomló városban, köztük a főszereplő lánya is. A Kong: Survivor Instinct egy 2,5D-s akció-kalandjáték, amely a Monsterverse franchise-hoz méltóan ötvözi a realisztikus platformozást, a kihívást jelentő harcot és a metroidvania stílusú felfedezést egy izgalmas túlélési küldetés során.

Befolyásolhatjuk a Titánokat a Monarch technológiával, így használjuk ki hatalmas erejüket, miközben az összeomló épületek, mérgező szivárgások és tomboló tüzek alattomos útvesztőjében navigálunk. Szedjük össze a nyersanyagokat, fegyvereket és eszközöket, hogy megoldjuk a környezeti rejtvényeket, és megvédjük magunkat az emberi és szörny ellenségekkel szemben. Konggal is találkozni fogunk, szembeszállhatunk a félelmetes Abaddonnal, illetve más új és visszatérő szuperfajokkal és titánokkal is. Akár félig lerombolt épületek között kutatunk, akár zsoldosok ellen harcolunk, ezek a hatalmas szörnyek a közelben vannak, és közvetlenül vagy közvetve befolyásolják a játékmenetet. Bár a titánok halálos fenyegetést jelentenek, a Monarch technológiája által inspirált új prototípus, az ORCA Σ segítségével be kell folyásolnunk a viselkedésüket.

Fedezzük fel a Monsterverse hivatalos történetét, amely nem sokkal a Godzilla vs. Kong eseményei után játszódik. Álljunk ki a Hyenák, az Alan Jonah által vezetett zsoldoscsoport ellen. A Godzilla: King of the Monsters eseményei után újra felbukkanó egykori ökoterrorista vezető a Kong: Kong: Survivor Instinctben egy új gonosz tervvel tér vissza. Főszereplőnk David lesz, egy olajfúrótorony munkás, aki dacol a pusztuló várossal, hogy megtalálja egyetlen gyermekét, Stacy-t. Jussunk át a városrészeken, miközben találkozunk a romok között menedéket kereső, szeretteiket gyászoló vagy a reményt feladni készülő túlélőtársakkal. Érezzük át a félelmetes terrort, amit a titánok hoznak a városra egy apa szemén keresztül, aki kétségbeesetten keresi lányát.

A Kong: Survivor Instinct valamikor ősszel fog megjelenni PlayStation 5-re, Xbox Series-re és PC-re. Legalább ezúttal nem Kongot irányíthatjuk (a Skull Island: Rise of Kong ezt tette lehetővé).

Forrás: Gematsu

 

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.