„Politikailag korrekt” lesz a Beetlejuice folytatása?! Michael Keaton elárulta!

MOZI HÍREK – Michael Keaton ismét életre kelti a régóta várt folytatásban, a Beetlejuice Beetlejuice című filmben a híres karaktert. De vajon a folytatás megváltoztatja-e a főszereplőt, aki, valljuk be, elég nyers és faragatlan, hogy jobban megfeleljen a modern közönség elvárásainak? Nos, Keaton most egy új interjúban beszélt erről a kérdésről a GQ magazinnal, és megválaszolta, hogy Beetlejuice „politikailag korrekt” lesz-e.

 

„A karakterrel kapcsolatban nem kellett sok mindent frissíteni. Beetlejuice, aki 1988-ban is egy elvetemült alak volt, a mai felvilágosultabb korban is elvetemült marad.

Ő egy lény. Inkább egy valami, mintsem egy ő vagy egy az, inkább egy az. És nem azért mondom, hogy „az”, hogy politikailag korrekt legyek. Inkább egy erőként tekintettem rá, mint bármi másra. Persze, van benne erős férfi energia, olyan buta férfi energia, amit imádok. Nem akarsz hozzányúlni ehhez, mert nem olyan, hogy azt mondod: „Nos, itt egy új év, és mostantól ez a valami így viselkedik.””

Tehát Keaton szerint Beetlejuice nem változik, amikor a folytatás jövő hónapban a mozikba kerül, és azzal kecsegteti a nézőket, hogy „az” éppolyan „elvetemült alak” marad, mint mindig is volt. Ami bizonyára sok rajongót meg fog nyugtatni.

 

Michael Keaton szerint Beetlejuice nem sokat szerepel a folytatásban

 

Amellett, hogy megtartja több mint három évtizedes gonoszságát és hozzáállását, Michael Keaton azt is elárulta, hogy, akárcsak az első filmben, Beetlejuice a folytatásban sem fog túl sokat szerepelni. A címszereplő az eredeti filmben mindössze 17 percet tölt a képernyőn, és Keaton szerint a folytatás is hasonló lesz, mivel Beetlejuice nem „vezeti” a történetet.

„Az ötlet az volt, hogy nem, nem, nem, nem lehet túlzsúfolni Beetlejuice-szal, mert az megölné a filmet. Úgy gondolom, hogy a Beetlejuice karakter nem viszi előre a történetet annyira, mint az első filmben. Inkább a történet része ebben a filmben, ellentétben az elsővel, ahol ez a karakter belépett és egy kicsit előrevitte a filmet.”

Tim Burton rendezésében készült Beetlejuice Beetlejuice című filmben Michael Keaton visszatér a címszerepben, olyan színészekkel, mint Jenna Ortega, Winona Ryder, Catherine O’Hara, Justin Theroux, Monica Bellucci, Arthur Conti és Willem Dafoe, akik csatlakoznak hozzá ebben a túlvilági kalandban.

„Beetlejuice visszatért! Egy váratlan családi tragédia után a Deetz család három generációja tér vissza Winter Riverbe. Beetlejuice még mindig kísérti őket, Lydia élete pedig teljesen felfordul, amikor lázadó tinédzser lánya, Astrid felfedezi a rejtélyes városmodellt a padláson, és véletlenül megnyitja a túlvilág kapuját. Mivel a két világban egyaránt baj van készülőben, csak idő kérdése, hogy valaki háromszor kiejti Beetlejuice nevét, és a gonosz démon visszatér, hogy sajátos káoszt szabadítson el.”

Forrás: MovieWeb

 

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.