Rossz hírek a John Wick 5-ről, ezen most sok rajongó ki fog borulni!

MOZI HÍREK – A John Wick franchise rajongói most csalódhatnak: az ötödik rész forgatása nem kezdődik el 2025-ben, sőt, egyhamar nem is várható. A Collider információi szerint a John Wick: 5. fejezet jövője bizonytalan, és csak akkor valósulhat meg, ha Chad Stahelski rendező készen áll arra, hogy visszatérjen az orgyilkosok és bosszúk világába.

 

Jelenleg azonban Stahelski más projektekkel van elfoglalva, beleértve a Highlander rebootját Henry Cavill főszereplésével, amelyen rendezőként, íróként és producerként dolgozik. Tény, hogy a John Wick nincs is a Stahelski előtt álló 11 film és sorozat között. Így azok, akik kíváncsiak, hogy a 4. fejezet vége csak átverés volt-e, valószínűleg még éveket várhatnak a válaszra.

Azért van jó hír is. Jövő nyáron érkezik a John Wick Presents: Ballerina, amelyben feltűnik Keanu Reeves, Ian McShane és a néhai Lance Reddick is. Ez a spin-off a 3. és 4. fejezet között játszódik, és valószínűleg közelebb áll majd a fővonalbeli John Wick filmekhez, így a rajongók örülhetnek. Emellett egy új tévésorozat is készül, amely a John Wick: 4. fejezet eseményeit követi majd. Ellentétben a vegyes fogadtatású The Continental sorozattal, ez a széria valószínűleg nagyobb sikert arathat. Így bár az 5. fejezet késik, ez jó okból történik—Stahelski tökéletesíteni szeretné az esetleges záró részt.

Stahelski a John Wick filmeket saját remekművének tartja, és nem akarja elkapkodni a végső fejezetet. Ha egyáltalán lesz 5. fejezet, akkor annak ügyesen kell kezelnie a 4. fejezet végét. A sorozat mindig is kacérkodott a fantasztikummal, így talán nem is annyira fontos a szigorú folytonosság, mint azt a rajongók gondolják. Egy dolog biztos: a nézők szeretnék viszontlátni Shamier Anderson karakterét, a Nyomkövetőt, aki túlélte a 4. fejezet eseményeit. Az ő kötődése hűséges kutyájához tükrözi John Wick történetét, és maga Anderson is utalt ennek a kapcsolatnak a jelentőségére:

Szerintem a kiskutya — ki ne szeretne egy kutyát? Tudni, hogy ez az ő iránytűje, az ő északi csillaga, amiért John Wick visszatért a bosszúra, az az ő kiskutyája. És ebben a filmben nekem is van egy kiskutyám, egy belga Malinois.

Lehet, hogy a Nyomkövető lesz az új Baba Yaga? Wick küldetése úgy tűnik, véget ért, miután leszámolt a Marquisszal, aki golyót kapott a fejébe. Azonban figyelembe véve a folytatások hatalmas bevételét, nehéz elképzelni a franchise-t nélküle. Ráadásul, ha Stahelski lesz a rendező, a rajongók biztosak lehetnek benne, hogy az új rész is hozza majd az elődök színvonalát. Maradjatok velünk.

Forrás: MovieWeb

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.