Érkezik a Tulsa King 2. évada Sylvester Stallonéval a SkyShowtime-ra

MOZI HÍREK – A SkyShowtime lerántotta a leplet az Oscar-jelölt Sylvester Stallone főszereplésével készült Tulsa King várva-várt második évadának hivatalos előzeteséről és képanyagairól. Az izgalmas előzetesben felcsendül a Grammy®-díjra jelölt countrysztár, Jelly Roll „Get By” című dala a hamarosan érkező második albumáról. A szerző egy epizódszerep erejéig feltűnik a második évadban is. A szeptember 18-án, szerdán debütáló Tulsa King második évadának vezető producere az Oscar-jelölt Taylor Sheridan, írója az Oscar-jelölt Terence Winter, rendezője pedig a több díjra is jelölt Craig Zisk. A sorozat az MTV Entertainment Studios és a 101 Studios gyártásában készült.

A második évadban Dwight (Stallone) és emberei folytatják tulsai birodalmuk kiépítését és védelmét, ám idővel rájönnek, hogy nem ők az egyetlen érdekeltek az ügyben. A Kansas City-i maffia és egy befolyásos helyi üzletember nyomasztó fenyegetései miatt Dwight csak nehezen tudja garantálni családja és csapata biztonságát. És vannak még befejezetlen ügyei New Yorkban is.
Tulsa King további szereplői: Martin Starr, Jay Will, Max Casella, Vincent Piazza, Tatiana Zappardino, Annabella Sciorra, Neal McDonough, Frank Grillo, Domenick Lombardozzi, Andrea Savage, Garrett Hedlund és Dana Delany.
Tulsa King vezető producere Taylor Sheridan, Terence Winter és Craig Zisk mellett David C. Glasser, Ron Burkle, Bob Yari, David Hutkin, Sylvester Stallone, Braden Aftergood és Keith Cox. A sorozatot a Paramount Global Content Distribution forgalmazza.
Tulsa King a SkyShowtime Sheridan-gyűjteményét gyarapítja, amelyben olyan sorozatok találhatók, mint az 1883, a Lawmen: Bass Reeves, a Mayor of Kingstown, a hamarosan látható Landman, vagy az 1923 és a Lioness. A platform kínálatában szerepel a Yellowstone mind az öt évada.
Forrás: SkyShowtime

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu