[GC 2024] Dying Light: The Beast: Kyle Crane szörnyű elszabadulása [VIDEO]

Mi történik akkor, ha tizenhárom éven keresztül kísérleteznek egy ártatlan emberrel? Ezt tudhatjuk meg a Techland önálló játékában, Dying Light: The Beast-ben amit nem mindenkinek kell megvásárolnia.

 

Ha a Dying Light 2: Stay Human Ultimate Edition változatával rendelkezünk, akkor nem kell fizetni érte, úgyhogy a Dying Light: The Beast egy önálló, új, posztapokaliptikus kaland lesz, amely a poszt-apokaliptikus Castor Woodsban játszódik, egy egykor népszerű turisztikai célpontban. Miután 13 éven át tűrtük a kísérleteket, megszökünk, és bosszút állva levadásszuk a fogvatartóinkat, csak hogy rájöjjünk, hogy ennél sokkal több forog kockán. Bár a régió már nem olyan népes mint egykor volt, még mindig élnek itt emberek és frakciók, valamint rengeteg borzalom. Egyesek a segítségünket kérik, mások meg akarnak ölni… és akkor még nem is beszéltünk a titokzatos lényről, amely az erdőt személyes vadászterületévé tette.

Kyle Crane-t irányíthatjuk. Ő az a férfi, akinek önzetlensége a vírus kezdeti kitörésekor sokakat megmentett a halálnál is rosszabb sorstól. Több mint egy évtizedes fogság után egy olyan világban találja magát, amely megváltozott, és nem a jobbik irányba. Most még több ártatlan élet megmentéséhez kell használni azokat a túlélési képességeket, amelyek évekkel ezelőtt életben tartottak. Castor Woods, ez az egykor nyüzsgő turistacélpont egyre kevesebb túlélőnek és egyre több zombinak ad otthont. A természeti nevezetességeket, kis falvakat és ipari komplexumokat felvonultató környezet változatos lehetőségeket kínál a közlekedésre, akár parkour-képességeinket használjuk, hogy felülkerekedjünk az ellenségeinken, akár egy elhagyatott terepjáróba pattanva menekülünk az éjszaka borzalmai elől.

Ketrecbe zártak mint egy állatot. A brutális kísérletek évei szedték áldozataikat, de a zombi DNS és a miénk most már összefonódott, így képesek vagyunk vadállatszerű erőt szabadjára engedni. Ez folyik az ereinkben és senki sem veheti el tőlünk, úgyhogy jobb lenne használni. Rá fogunk jönni, hogy ez nem csak egy átok. A nap számos lehetőséget kínál arra, hogy felfedezzük a környéket, és a lehető legtöbbet hozd ki az időből, amíg még süt a nap. Napnyugta után a természet törvényei a maguk útját járják. A sötétség hajlamos a legrosszabbat kihozni a hordából, így nem marad más választás mint a menekülés, a rejtőzködés vagy a harc. Néha az a legjobb, ha egy csoportban maradunk. Sosem tudhatjuk, mire bukkanunk a kaland során. Kooperatívan akár négyen is játszhatunk.

A Dying Light: The Beast PlayStation 5-re, Xbox Series-re, PC-re (Steam, Epic Games Store; valószínűleg ismét Denuvóval, és megint egy évvel a megjelenés után veszik majd ki… a Techlandnek ez a „megjelenési időszak”?), PlayStation 4-re, illetve Xbox One-ra készül. Megjelenési dátuma nem ismert.

Forrás: Gematsu

 

 

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.