[GC 2024] Path of Exile 2: végre tudjuk, mikor próbálhatjuk majd ki a régen várt akció-RPG-t! [VIDEO]

Kiderült, hogy a Path of Exile 2 még 2024 vége előtt megjelenik Early Access formájában!

 

 

Nem sokan jósoltak fényes jövőt a Path of Exile-nak, amikor tíz évvel ezelőtt megjelent. Azonban az idő múlásával a szkeptikusokból hívők lettek. A Grinding Gear Games által fejlesztett akció-RPG folyamatos növekedéssel hódította meg a közönséget. Megjelenésekor körülbelül 35 000 egyidejű felhasználója volt. Ez igen csekély számnak tűnik ahhoz képest, hogy alig egy hónapja 229 337 játékos futtatta egyszerre a játékot a Steamen! A végkifejlet elkerülhetetlen volt: készül a folytatás, amelyre mindenki várt, és amely most már megjelenési dátummal is rendelkezik.

 

A Path of Exile 2 Early Access megjelenési dátumot kapott

 

A Gamescom 2024-en való megjelenésnek köszönhetően kiderült, hogy a Path of Exile 2 2024. november 15-én jelenik majd meg Early Access formájában. Hacsak a fejlesztők nem javítanak ki minket, a bejelentés arra utal, hogy az Early Access minden platformon elérhető lesz, amire a játék megjelenik (PC, Mac, Xbox Series és PS5). Azt is meg kell jegyezni, hogy a következő generációs akció-RPG „free to play” formában lesz elérhető, így aki akarja, kipróbálhatja anélkül, hogy túl nagy kötelezettséget vállalna.

Az első játék sikere alapján remélhetőleg a folytatás új magasságokba emeli a Path of Exile franchise-t.

Eddig a Grinding Gear Games munkája ígéretesnek tűnik. A visszajelzések azoktól, akik hozzáférhettek a különböző tesztfrázisokhoz, amelyeken a cím átment, jók voltak. Mindez figyelemre méltó, tekintve, hogy olyan merész változtatásokat eszközöl, mint a mozgás átállítása a „WASD” sémára.

A Path of Exile 2-vel kapcsolatban hamarosan további hírekkel kell számolnunk. Bár nagyon izgatottak vagyunk, hogy megtudtuk a játék megjelenési dátumát, a játékmenetről vagy az esetleges nyílt és zárt bétákról még nem derült ki több részlet. Kérdés, kapunk-e még valamit mielőtt az Early Access a fent említett 2024. november 15-én elkezdődik…

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."