[GC 2024] Sniper Elite: Resistance: az ellenálló mesterlövész [VIDEO]

A Sniper Elite 5 történetével párhuzamosan futó sztori cross-gen játék lesz a Rebelliontól, és már most tudjuk, hogy az egyik előfizetéses szolgáltatáson keresztül is el lehet majd érni.

 

A Sniper Elite: Resistance-ben Harry Hawker, a Special Operations Executive (SOE) ügynöke a sorozatban először veszi át a főszerepet, amikor felfedez egy alattomos új Wunderwaffe-t, azaz valami olyan erőset, ami garantálja, hogy a nácik megnyerik a háborút. A páratlan mesterlövész mechanikát, lopakodást és taktikus harmadik személyű harcot kínáló játék a rejtett háború felé fordítja a figyelmet, távol a frontvonalaktól, mélyen a megszállt Franciaország szívében.

A Kill List célpontok, a több beszivárgási és kivonulási pont és a mellékküldetések lehetővé teszik a játékos számára, hogy szabadon döntsön arról, hogyan teljesítse a célját. A játék további jellemzői közé tartozik a játékosok számára a teljes hosszúságú, önálló kampány, amely egyjátékos és kooperatív játékban is elérhető, valamint a II. világháborús fegyverek hiteles arzenálja, amely a rajongók kedvenceit és új kiegészítéseket is tartalmaz. Testre szabhatjuk és fejleszthetjük a fegyvereket a kihívások leküzdéséhez és a játékstílushoz igazítva. Visszatér a védjegyévé vált X-ray halálkamera is, amely megmutatja minden egyes lövés valódi pusztító erejét. Vegyünk részt a macska-egér harcokat kínáló többjátékos játékban a rajongók által kedvelt Invasion módban. Ha már megfelelően beállítottuk a hatókörünket, induljunk el online, hogy többjátékos módokban mérettessük meg magunkat.

A Propaganda küldetések egy teljesen új stílusú mellékküldetés a sorozatban. Keressünk meg egy egyedi propaganda plakátot a fő kampány minden egyes szintjén, hogy feloldjunk egy Propaganda küldetést, ahol ellenállási harcossá válhatunk. A játékosoknak időhöz kötött célokkal kell lopakodniuk, szimatolniuk és lövöldözniük, bizonyos feltételek mellett leszedve az ellenséget, hogy teljesítsék a küldetést. (Magyarországon ilyet pillanatok alatt találna Harry…)

A Sniper Elite: Resistance 2025-ben jelenik meg PlayStation 5-re, Xbox Series-re, PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Előszeretettel használják a Denuvót (amit kivenni sem szoktak), így a PC-seknek extra másolásvédelem is jön púpként. Az Xbox Game Pass kínálatában is ott lesz.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.