A Hatalom Gyűrűi: megérkezett az utolsó előzetes – hány epizóddal indul majd a második évad?! [VIDEO]

MOZI HÍREK – Készülj fel A Gyűrűk Ura-parádéra: A Hatalom Gyűrűi (The Rings of Power) második évadának premierje három epizóddal indul, ezzel párhuzamosan a The War of the Rohirrim a héten trailerrel jelentkezhet…

 

 

Fontos napok következnek A Gyűrűk Ura rajongói számára. Ahogy azt a közösségi oldalakon bejelentették, A Hatalom Gyűrűi (The Rings of Power) második évadának első három epizódja augusztus 29-én kerül képernyőre. A három epizód ráadásul már reggeltől elérhető lesz!

Vagyis hazai idő szerint 8:00-tól minden Prime Video-előfizető láthatja, hogyan folytatódik a történet, amelynek főszereplői Galadriel, Sauron és Elrond lesznek, sok más, Középfölde mitológiájából ismert mitikus és néhány, erre az alkalomra kreált karakter mellett.

A hátralévő öt epizódot minden csütörtökön, úgy tudjuk, ugyanabban az időpontban kezdik sugározni, egészen október 3-ig, amikor a nyolcadik rész kerül adásba.

Szeptember tehát egy olyan hónap lesz, amit Középfölde ural a tévéképernyőn, remélhetőleg ezúttal nagyobb sikerrel, mint az első évadban.

A Hatalom Gyűrűi második évadában egy olyan történetet láthatunk majd, amelyben Sauron sereg és szövetségesek nélkül, saját eszére hagyatkozva próbálja újjáépíteni hatalmát és felügyelni a Gyűrűk létrehozását. Eközben a többi szereplő próbálja megtalálni a helyét egy egyre sötétebb világban…

 

A Hatalom Gyűrűi mellett a The War of the Rohirrim is előzetest kaphat?!

 

Mondtuk, hogy mozgalmas napok elé néznek A Gyűrűk Ura rajongói. Nem csak a fantasy-sorozat új évadának premierje miatt, amelynek legfrissebb, állítólag utolsó előzetesét alább tekintheted meg. Hanem azért is, mert megjelent az első teaser a Peter Jackson filmjeihez kapcsolódó, karácsonykor érkező The War of the Rohirrim című animációs filmhez. Egy bennfentes szerint a trailer várhatóan csütörtökön, vagyis még ma kerül a nagyközönség elé.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."