[GC 2024] Echoes of Mystralia: hozzuk létre saját varázsigéinket! [VIDEO]

A Borealys Games folytatja a Mages of Mystralia folytatását, ami egy roguelite akció-RPG műfajt fog alkalmazni.

 

Az Echoes of Mystraliában minden hatalom a mi kezünkbe ad. Mi hozzuk létre a varázslatankat, mi finomítunk a taktikánkon, és mi törjük magunk előtt az utat. Mazarimot, az emlékek ciklusának védelmezőjét irányítjuk, aki visszatér Mystralia varázslatos világába. Ismerjük meg annak lakóit, és szálljunk szembe a múlt árnyaival, amelyek kísértenek. A világ emlékei vezetni fognak bennünket a feledés fenyegetései elleni harcban.

Éljünk át egy új korszakot a Mages of Mystralia díjnyertes varázslatkészítő rendszerének fejlődésével. Fedezzük fel az emlékezetmágia szövésének bonyolult művészetét, és készítsünk végtelenül változatos és erőteljes szinergiákkal rendelkező varázslatokat. Csiszoljuk a taktikát, fejlesszük az erőnket és készítsünk hatékony varázslatokat, hogy szembenézhessünk a bossokkal is. Utazásunk minden egyes lépése közelebb visz a mágia teljes elsajátításához. Készüljünk fel az epikus csatákra, amelyek Mystralia emlékezetének sorsáról döntenek. Egész Mystraliában (az utakon, a falukban, a tavak és a hegyek környékén) ott van a fenyegetés. Az út a világ emlékének megmentésére epikusnak ígérkezik, tele buktatókkal és találkozásokkal. Melyik utat választjuk: a legkönnyebbet vagy a leghálásabbat?

Minden egyes megtalált emlék egy lépés az egyensúly és a megvilágosodás felé. Ragadjuk meg mágikus sorsunkat, és fedezzük fel ezt a misztikus világot ebben az izgalmas akció- és kalandjátékban. Minden egyes találkozás a lakosokkal és minden egyes csata a múlt árnyai ellen erősíti a kapcsolatot ennek a varázslatos királyságnak a mély gyökereivel. Miközben titokzatos vidéket fedezünk fel és kihívásokkal nézünk szembe, olyan emlékeket gyűjtünk, amelyek fényt derítenek a sztorink és Mystralia sorsa közötti összefüggésekre. A falusiaknak és a lakóknak szükségük van a segítségünkre, hogy visszaszerezzék emlékeiket. Teljesítsünk küldetéseket, hogy megfejtsük a titkokat és jutalmakat szerezzünk. A világtérkép a kalandjainkkal együtt fejlődik, hogy támogassa a folyamatos történetszálakat.

Az Echoes of Mystralia PC-re készül. Konzolos verziókról nincs hír, és a megjelenési dátumot sem tudjuk még.

Forrás: Gematsu

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)