God Save Birmingham: Isten óvja a király(nő)t és Birminghamet… a zombiktól? [VIDEO]

A Lost Eidolons kapcsán ismerhető Ocean Drive Studio nem a modern korban helyezi el a zombitúlélősdit (ezt már sokszor láthattuk), így már emiatt is felkeltheti magára a figyelmet Nagy-Britannia egyik városán túl.

 

A végzet Birminghambe érkezett, így éljünk túl egy élőhalott járványt egy aprólékosan újraalkotott középkori vásárvárosban. Kezeljük a szükségleteidet, sajátítsd el a fizika alapú mechanikát, és ne fussunk össze a hordával, amennyire ez csak lehetséges. A God Save Birmingham egy zombi apokalipszis túlélőjáték, amely a XIV. századi Birminghamben, Angliában játszódik. A korai hozzáféréses verzió a város egy kis részét (negyedét) kihasználó sandbox módra fog koncentrálni. A hivatalos megjelenéskor a teljes város elérhető lesz, később pedig egy kampánymód is érkezik majd, amely teljessé teszi az élményt.

Egy különös járvány söpör végig a vidéken, amely az embereket szörnyekké, a városokat pedig mészárszékké változtatja. Birmingham utolsó túlélőinek egyikeként egyedül állunk szemben egykori barátaink és szomszédaink tetemével, és csak az eszünk véd meg. Az élet még a világvége után is folytatódik. Keressünk készleteket, készítsünk szerszámokat és fegyvereket, majd induljunk el élelem, víz és menedék keresésére. Az óra mindig ketyeg, és a horda mindig közel van.

Jussunk ki a nehéz helyzetekből a fizika-alapú mechanikával, amely jutalmazza a gyors észjárást és az ügyességet. Rakjunk le bútorokat, hogy elbarikádozzuk az ajtókat, ugorjunk át alacsony kerítéseken, hogy ügyetlen ellenségeink megbotoljanak, és vágjunk le végtagokat, hogy az élőhalottakat dühös, vonagló torzóvá változtassuk. Csak arra vigyázzunk, hogy ne botoljunk bele egy vödörbe, miközben az életünkért menekülünk. Fedezzük fel a gondosan rekonstruált XIV. századi Birminghamet, annak minden bukolikus, pestises dicsőségében. Álljunk meg a piacokon vagy a Burgage Plotsban, hogy nyersanyagokat gyűjtsünk. Fosztogassuk a bedeszkázott kovácsműhelyeket szerszámokért, igyunk valamit a legközelebbi kocsmában, és fedezzük fel a történelmi építészetet a Szent Márton-templomban a Bull Ringben.

A God Save Birmingham először korai hozzáférésben bukkan fel a Steamen, de még nem tudni, mikor. A konzolos verziókat jelenleg nem tervezik.

Forrás: Gematsu

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)