Hogy kerül Keanu Reeves a Sonic, a sündisznó 3-ba?

MOZI HÍREK – Számos új szereplővel és helyszínnel indul rohamra a rajongók kegyeiért a Sonic, a sündisznó 3 című animációs családi film, és nagy várakozás előzi meg Shadow (Árnyék) ténykedését, aki már felbukkant az előző részben, de csak most nyílik nagyobb tér arra, hogy beteljesítse áldatlan küldetését.

 

Shadow a rosszabbik énje Sonicnak, nagyon fontos ellenfél, ez lehet az oka, hogy a produkció eredeti változatában Keanu Reeves szólaltatja meg. Ezzel a választással az alkotók szeretnék megütni a főnyereményt a ScreenRant szerint, és valószínűleg sikerülni is fog, mert Reeves maga a megtestesült menőség a Mátrix– és a John Wick-franchise-okkal a háta mögött.

Keanu egyébként nem a derült égből villámcsapásként került a Sonic, a sündisznó 3-ba, volt már a dolognak előzménye. Mégpedig egy poén. Az első Sonic-opuszban a sündisznó az 1994-es Féktelenül című akciófilmet nézi videón, amelyben Keanu Reeves és Sandra Bullock egy száguldó buszban küzd a túlélésért. Sonic egy ponton felkiált: Keanu, nemzeti kincs vagy!

A ScreenRant szerint most kerek lesz a történet, amikor az első részben egy poén erejéig megidézett Keanu a „rossz Sonic” hangján tér vissza. A portál úgy véli, ez annak is a jele lehet, hogy az alkotók a továbbiakban hajlandók lesznek csavarni a képleten. Az egymás után sorjázó folytatások gyakran csak a korábban bevált fogásokat ismétlik, és ha nem sikerül időben stílust és nézőpontot váltani, unalomba fullad az egész. Az olyan menőségek bevonzásával, mint most Keanu, a Sonic filmes jövője biztosítva lehet.

(Sonic the Hedgehog 3 – hazai bemutató: 2024. december 26.)

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.