Nightmare House: Reimagined: Half-Life 2 modból teljes horrorjáték! [VIDEO]

A korábban az In Sound Mindot létrehozó We Create Stuff újragondolja az eredetileg a Half-Life 2-höz készített Nightmare House 2 modot, és ehhez engine-t is váltanak (nem meglepő módon Unreal Engine 5).

 

Merüljünk el egy akciódús, első személyű horrorélményben, amely a legendás Half-Life 2 horror mod Nightmare House 2 alapján készült. Nem számít, merre tartunk, vagy mit csinálunk, nem tudunk másképp érezni, csak úgy, hogy közben figyelnek mindet. A fejszénkkel üssük végig egy elhagyatott ház rémségeit, és kétségbeesetten keressük a módját, hogyan szabadulhatunk ki ebből a rémálomból. Ebben az újragondolt változatban a fejlesztők úgy döntöttek, hogy kizárólag az eredeti játék első fejezetének házára koncentrálnak. Fogták a házat, és masszívan kibővítették egy teljes értékű játékká. Új szobák, titkok, veszélyek és mély történetek várnak felfedezésre.

A játék úgy kezdődik, hogy a játékos karakter egy titokzatos, elhagyatott házban ébred. Kutassunk a házban, hogy felfedjük a titkait. Fedezzük fel minden sarkot, hogy kimondatlan igazságokat fedezzünk fel, miközben legyőzöd az utunkban álló rémálmokat. A Nightmare House és az In Sound Mind eredeti alkotói visszatértek, hogy újraértelmezzék és felemeljék a Nightmare House élményét.

Gyűjtsük össze a rémálmokat és az ijesztgetéseket, hogy szembe lehessen szállni velük. Győzzük le a rémeket, hogy még mélyebb, feltáratlan rétegeket tárjunk fel a házban. Vágjuk le az ellenségeket, oldjuk meg a fizikai rejtvényeket, manőverezzünk a környezetben, és tegyük próbára magunkat a házban egy igazi 2000-es évek eleji horrorélményben, amelyet az Unreal Engine 5-ben gondoltak újra. Az eredeti alapcsapat tagjaként a népszerű EDM csapat, a TLT is visszatért, hogy szívdobogtató soundtracket készítsen a Nightmare House: Reimaginedhez.

A Nightmare House: Reimagined jelenleg csak PC-re van bejelentve. Ezen belül csak annyit tudunk róla, hogy a We Create Stuff valamikor 2025 folyamán fogja kiadni a Steamen. Feltehetőleg nem készül belőle konzolos verzió, bár lehet, hogy idővel ezekkel is tervezni fog a stúdió.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)