Rogue Waters: kalózok, de nem a tipikus műfajban! [VIDEO]

Nem egy olyan játékot készít az Ice Code Games és a Tripwire Presents, ami a Sea of Thieves-szel vagy a Skull & Bones-szal kíván versenyre kelni, ugyanis a műfaj teljesen eltérő.

 

A Rogue Waters egy taktikai, körökre osztott roguelite, amely egy szörnyű átok sújtotta kalózvilágban játszódik. Gyűjtsük össze a gazemberek szedett-vedett csapatát és neveljük őket ádáz kalózokká. Barátkozzunk össze velük és hívjuk segítségül a tengerészek mítoszainak legendás teremtményeit. Tervezzük meg az utat a folyamatosan változó játékvilágban és fordítsuk meg a csaták menetét a szárazföldön vagy a tengeren a taktikai, körökre osztott harc újszerű változatában. A legénység és a Kraken várják a parancsunkat.

Élvezzük a kalózélet káoszát, miközben a folyton változó világban haladunk és megtervezzük a tengeri és közelharci stratégiát; lassan, minden egyes nekifutással mestertaktikussá válhatunk. Toborozzunk új tagokat a legénységbe, hogy felfedezzük a bennük rejlő lehetőségeket, majd támogassuk ezt a potenciált azzal, hogy csatába küldjük őket. A mi felelősségünk, hogy olyan legendás kalózokká neveljük őket, amilyennek mindig is szántuk őket. Küzdjünk meg friss, új kihívásokkal, mivel a játék világa minden egyes futáskor procedurálisan változik. Minden egyes játékmenettel vadonatúj titkokat, harci forgatókönyveket és kincseket fedezhetünk fel.

Testre szabhatjuk a találkozásainkat az ágyúinkkal is. Engedjük szabadjára hajónk tüzérségét a tengeri harcok során, hogy elpusztíthassuk az ellenséges hajómodulokat, így legénységünk stratégiai előnyre tehet szert a hajófedélzeti harcok során. A körökre osztott taktikai harcokat úgy tervezték, hogy a zsigeri álcapárbajok erőszakos táncát utánozza, és a környezetet használja fel az előny megszerzésére mint még soha. A Rogue Waters óceánjain olyan lények kóborolnak, amelyekről azt hitték, hogy csak a legendákban léteznek, de kegyetlenül fogságban tartják őket. Küldjük el foglyaikat Davy Jones szekrényébe, és nyerjük el a bizalmukat, hogy kiérdemeljük a lehetőséget, hogy harcokba hívhassuk őket.

A Rogue Waters csak PC-re fog megjelenni, és nem is siették el a bejelentést, mert a rajt szeptember 30-án lesz a Steamen és az Epic Games Store-on.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)