Feltámad a Heroes of Might and Magic?! Fontos bejelentést tett a Ubisoft [VIDEO]

Úgy néz ki, a Ubisoft az eredeti játék 30. évfordulója alkalmából újjáéleszti a szériát Heroes of Might and Magic: Olden Era címmel 2025 második negyedévében.

 

 

A Ubisoft bejelentette a Heroes of Might and Magic franchise új játékát. A felülnézetes, fantasy, fordulóalapú stratégiai sorozat a Heroes of Might and Magic: Olden Era című játékkal tér vissza, amely 2025 második negyedévében jelenik meg.

A nagy múltú franchise jó egy évtizedig szunnyadt. A legutóbbi kiadás – a Heroes of Might and Magic VII – 2015-ben jelent meg. Ha a Ubisoft második negyedéves becslése helytálló, akkor az Olden Era a franchise 30. évfordulója idején fog megjelenni.

Az első Heroes of Might and Magic 1995-ben jelent meg, bár a Ubisoft csak 2006 óta adja ki a sorozatot.

Az új trailer alapján a Heroes of Might and Magic: Olden Era célja, hogy a klasszikus, fordulóalapú stratégiai játékmenetet modernebb RPG-elemekkel ötvözze. A trailerben egy varázskönyvre is vethetünk egy rövid pillantást, ami a cím új, aktív képességeinek rendszerére utal.

 

 

Heroes of Might and Magic: Olden Era

 

 

A fejlesztők többféle játékmódot ígérnek. A szólójátékosok belevethetik magukat a nem lineáris egyjátékos kampányba, vagy kipróbálhatják a több egyszemélyes pályát és a korlátlan számú, véletlenszerűen generált forgatókönyveket. Alternatívaként a Heroes of Might and Magic: Olden Era kooperatív és PvP multiplayerrel is rendelkezik. Emellett a cím tartalmaz egy pályaszerkesztő módot is, ahol a tartalomkészítők saját történeteket és kampányokat készíthetnek.

A sorozatban először ez az új bejegyzés korai hozzáférésű címként fog megjelenni. A Ubisoft és a fejlesztő Unfrozen azt tervezi, hogy a közösségi visszajelzések figyelembevételével építkeznek az 1.0-s megjelenés felé.

A játékosok a Heroes of Might and Magic: Olden Era-t már most a kívánságlistájukra tehetik a Steamen.

Forrás: YouTube, Steam

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."