Life is Strange: Double Exposure: Max-imális képességek [VIDEO]

A Deck Nine Games játékából megtudhatjuk, hogy milyen képességekkel rendelkezik Max Caulfield, azaz az első Life is Strange főszereplője a Life is Strange: Double Exposure-ben.

 

Max Caulfield újonnan kialakult képességének, a két párhuzamos idősík közötti váltásnak a feltárása mellett a bemutató videó az új Pulse képességére is összpontosított. A Pulse lehetővé teszi Max számára, hogy bepillantson az ellenkező idősíkba, mielőtt átugrana, mivel a veszély nem csak egy idősíkra korlátozódik. A Pulse segítségével Max a másik oldalon zajló beszélgetéseket is kihallgathatja, ami tökéletes természetfeletti eszköz egy amatőr detektív számára.

Maxnek új erejének mindkét aspektusát használnia kell, hogy megoldja barátja, Safi gyilkosságát. Miközben Max ide-oda váltogat a két, egyre különbözőbb idősík között, ereje lehetővé teszi a játékos számára, hogy egyedi rejtvényeket oldjon meg, eligazodjon a campus bonyolult társadalmi dinamikájában, és felfedezze a Caledon Egyetem összes rejtélyét.

Szóval a paranormális játékmenet ezúttal is megmarad (ez alól talán csak a Life is Strange: Before the Storm volt a kivétel, hiszen ott Max akkoriban magára hagyott barátnője, Chloe Price volt a főszereplő), de ezúttal kicsit más tálalásban kapjuk azt, és az első részhez képest nem az idő visszatekerése áll majd a rendelkezésünkre (ami ugyebár sok alternatív idősíkot teremtett, és ezeket láthattuk az akkori öt epizódban).

Ha már epizódok, akkor itt persze meg kell jegyezni azt, hogy ezt a formátumot már maga mögött hagyta a franchise, így ha egy megjelenésről van szó, akkor a DLC-zést leszámítva a teljes játék érkezik meg a közönséghez abban a pillanatban. És a Life is Strange: Double Exposure esetében erre már olyan sokat nem is kell várni, leszámítva az egyik célplatformot.

A játék ugyanis október 29-én fog megjelenni PlayStation 5-re, Xbox Series-re, PC-re (Steam, Microsoft Store; garantált, hogy Denuvóval), és a Nintendo Switch járt pórul, ugyanis erre csak valamikor később fog jönni. A Dontnod (ma már Don’t Nod) hagyatékát a Deck Nine egészen jól kezeli…

Forrás: Gematsu

 

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.