Assassin’s Creed Shadows: szokatlan partnert választott magának a Ubisoft!

Gyakran láthatjuk a multiplatform játékok PC verziói esetében, hogy a kiadó vagy a fejlesztő partneri kapcsolatra lép valamelyik GPU-s céggel, de ezúttal a francia kiadó kicsit duplázott.

 

Az Intel Gamer Days 2024 elindult, és a cég megerősítette, hogy az Intel lett az Assassin’s Creed Shadows hivatalos CPU- és GPU-partnere. Támogatni fogja a játék a cég felskálázó technológiáját, az XeSS-t, ami mesterséges intelligencián alapul. „A Ubisofttal való együttműködésünk továbbra is hihetetlen élményeket nyújt a PC-s játékosoknak világszerte, és nem is lehetnénk izgatottabbak a közös munkánk miatt, amelyet az Assassin’s Creed franchise következő fejezetén dolgozunk. Akár útközben játszol egy 14. generációs HX gaming notebookkal, akár a következő generációs asztali gépeden ülsz le egy maratoni játékra, a legjobb Assassin’s Creed Shadows élményt PC-n az Intel fogja nyújtani,” nyilatkozta Roger Chandler, az Intel munkaállomásokért és enthusiast kategóriárt felelős alelnöke és általános igazgatója.

„Nagy örömmel bővítjük az Intellel való folyamatos együttműködésünket, és az Intel Core processzorok és az Intel Arc grafika erejét az Assassin’s Creed franchise következő nagy fejezetébe is bevonjuk. A Ubisoft és az Intel együttes szakértelmével az Assassin’s Creed Shadows élménye hihetetlen élmény lesz mind a jelenlegi, mind a következő generációs Intel Core rendszereken,” tette hozzá Pierre Fortin, a Ubisoft Québec technikai igazgatója.

Az Intelnek van egy olyan bundle akciója, amivel bizonyos 12. generációs vagy újabb processzor, vagy Arc videókártya vásárlásával megkaphatjuk az Assassin’s Creed Shadows-t, de az Intel erre vonatkozó weboldalán Magyarországot nem említették meg, de több másik európai országot igen, és itt vagy a Dell.com vagy a HP.com oldalán történő vásárlás is szükséges. De az akció valószínűleg errefelé is elérhetővé válik majd.

Az Assassin’s Creed Shadows november 15-én fog megjelenni PlayStation 5-re, Xbox Series-re, PC-re, Macre és iPadre. Általában a többi AAA játék esetében az Nvidia vagy az AMD szokott a partner lenni, úgyhogy ezért is meglepő, hogy a Ubisoft választása az Intelre esett.

Forrás: WCCFTech, Intel

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.