Hatalmas dobásra készül a SEGA a Like a Dragon-játékokkal – de mit szólnak mindehhez a rajongók?!

A SEGA a játékosok körében végzett felméréséből kiderült, hogy a Yakuza/Like a Dragon sorozatba világsztárok vagy színészek is bekerülhetnek cameóként, mint például Vin Diesel, Keanu Reeves, Jack Black vagy akár Lionel Messi…

 

 

El tudod képzelni Vin Dieselt vagy Keanu Reevest egy Like a Dragon-játékban? Furcsán hangzik, de a SEGA fontolgatja, hogy világklasszis színészeket is bevesz cameo-szereplőként néhány közelgő Yakuza-címbe. Bár még semmi sem hivatalos, az a tény, hogy a japán cég felméréseket küld ki, amelyekben erről a lehetőségről kérdeznek, azt jelzi, hogy van érdeklődés a franchise játékosbázisának bővítése iránt ezekkel az érdekes cameókkal.

Ahogy arról a GameSpot is beszámolt, a Reddit-felhasználók rámutattak, hogy a SEGA nemrég egy felmérésben kérdezte meg a rajongókat, hogy mit gondolnak a Like a Dragon játékokban megjelenő hírességek cameóiról. Valamint, hogy befolyásolhatják-e a videójáték megvásárlására vonatkozó döntésüket.

A vállalat a felmérésben arra kérdezett rá, hogy hogyan értékelnek néhány nyugati hírességet, és hogy érdekli-e őket, hogy megjelenjenek a készülő játékokban.

A listán olyan világsztárok szerepelnek, mint Mark Hamill, Vin Diesel, Dwayne „The Rock” Johnson, Keanu Reeves, Robert Pattinson, Danny Trejo, Jack Black, Aidan Gallagher és mások. Vannak híres énekesek és sportolók is, például Snoop Dogg, Billie Eilish, Eminem, Simone Biles, Lionel Messi és még sokan mások. Ezt a listát a SEGA adta meg, de vannak rajongók, akik már felírták, hogy milyen hírességeket látnának szívesen egy Like a Dragon játékban. A rajongók egyelőre megosztottak a kérdésben, ám úgy tűnik, a többség örülne a cameóknak.

 

Ryu Ga Gotoku hamarosan bemutatja következő Like a Dragon-játékát

 

A Yakuza-játékok készítői, a Ryu Ga Gotoku Studio már hónapokkal ezelőtt bejelentette, hogy hamarosan láthatjuk a következő játékuk bejelentését. Méghozzá a szeptember 26-29. között zajló Tokyo Game Show 2024-en. Hogy ez egy újabb Like a Dragon vagy egy új IP lesz-e, azt nem tudni. Ám néhány napja egy olyan hírt lehetett hallani, ami azzal kapcsolatos, hogy a SEGA Japánban regisztrálta a ‘Yakuza Wars’-t, amiről a rajongók elkezdtek elmélkedni, hogy miről is lehet szó. Ez lehet az egyik lehetőség. Azonban az is esélyes, hogy a sorozat egy újabb remake-jén dolgoznak majd.

Forrás: GameSpot, Reddit

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."