Disney Epic Mickey: Rebrushed: próbáljuk ki Miki egér kalandjait! [VIDEO]

A Purple Lamp Studios és a THQ Nordic korrekt módon áll hozzá a közel másfél évtizede megjelent játék modernebb verziójához.

 

A fejlesztők és a kiadó közölték, hogy a játékból egy demót csináltak. Ezt már elérhetjük a PlayStation Store-on (PlayStation 5, PlayStation 4), a Microsoft Store-on (Xbox Series, Xbox One), a Nintendo eShopon (Nintendo Switch), továbbá a PC-n (Steam), így nincsen semmilyen kivételezés, ugyanis mindegyik célplatform megkapta az Epic Mickey új kiadásának demóját.

A Disney Epic Mickey: Rebrushed a Disney varázslatát egy vibráló 3D-s platformerben kelti életre. Ez a gyönyörű remake epikus utazásra küldi Mickey egeret Wastelandben, az elfeledett Disney-figurák birodalmában. Mickey szerepében egy fantasztikus világba merülünk, és festékkel és hígítóval felfegyverkezve alakíthatjuk kalandunkat és ennek az alternatív világnak a sorsát. Minden ecsetvonás számít! Használjuk a festéket a szépség és a harmónia helyreállítására, vagy a hígítót, hogy megváltoztassuk a környezetet, felfedve a rejtett titkokat. Döntéseink befolyásolják Mickey sorsát, és megváltoztatják ennek a művészi odüsszeiának a kimenetelét.

Találkozzunk különböző ikonikus karakterekkel, mint például Oswald, a szerencsés nyúl, Walt Disney első teremtménye, miközben a Wastelandben utazunk a földek között. Gyűjtsünk virtuális Disney kitűzőket, oldjunk meg kreatív kihívásokat, és fedezzünk fel titkokat, miközben klasszikus, animációs filmek és rövidfilmek által inspirált platformpályákat fedezünk fel. Az eredetileg Warren Spector által megálmodott, a Purple Lamp által újragondolt Disney Epic Mickey: Rebrushed a legmodernebb látványvilágot és a továbbfejlesztett vezérlést használja, hogy új életet leheljen egy szeretett klasszikusba. Tapasztaljuk meg Mickey új mozgáskészségeit, mint például a rohanás, a földöngázolás és a sprintelés. A játék lebilincselő története felejthetetlen kalandot kínál a régi rajongóknak és az újonnan érkezőknek egyaránt.

A Disney Epic Mickey: Rebrushed szeptember 24-én érkezik PlayStation 5-re, Xbox Series-re, PC-re (Steam), PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re. Miért nem tudják még többen követni a Purple Lamp Studios és a THQ Nordic demós megközelítését?

Forrás: Gematsu

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)