Lollipop Chainsaw RePOP: láncfűrész az előző konzolgenerációnak is!

A Dragami Games bejelentette, hogy a PlayStation 4 és az Xbox One is meg fogja kapni a láncfűrészes kisasszony kaotikus kalandjait.

 

Az eredetin a Grasshopper Manufacture dolgozott, és egyik rendezője Suda51 (Suda Goichi) volt. 2012 júniusában jelent meg PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra. A RePOP verzió változatlanul hagyja a történetet, a hangsúlyt az életminőségi javításokra és a további játékmeneti tartalmakra helyezi. Juliet, a zombivadászok leszármazottja barátjával és családjával együtt harcol, hogy megállítsa a középiskolájában kezdődő zombi apokalipszist.

A játék felbontását full HD-re emelték, és a betöltési idők jelentősen lerövidültek. A láncfűrészes akciót felgyorsította a Chained Hits Hunting rendszer bevezetése, amelyben több egymás utáni ütés láncolása növeli a játékos támadási sebességét. A kombóakciók beviteli időzítései ki lettek igazítva, hogy jobban megfeleljenek a játékosok elvárásainak. A Chainsaw Blaster akciót javították a kapcsolható automatikus célpontkövető és tüzeő módokkal, valamint a 99-re megnövelt maximális lőszermennyiséggel, és már a játék legelejétől használható a Combo Actions.

Az eredeti módtól elkülönülve a Lollipop Chainshow RePOP-ban lesz egy RePOP mód, amely egyedi és színes, pop art ihletésű művészeti stílust használ a sebzéshatásokhoz. Egyedi, új láncfűrészek is vannak benne határozottan eltérő jellemzőkkel. 30 jelmez van, több mint az eredetiben. A négy új hajszínnel és láncfűrésszel együtt ez összesen 750 különböző lehetséges kombinációt jelent. Julliet szobája több funkcióval bővült, illetve egy Time Attack móddal versenyezhetünk a ranglétrára való feljutásért.

A Lollipop Chainsaw RePOP szeptember 12-én fog megjelenni PlayStation 5-re, Xbox Series-re, PC-re (Steam), illetve Nintendo Switch-re, ugyanis előrébb hozták a megjelenést (erről korábban már beszámoltunk a hírekben; meglepő volt hallani, hogy most az egyszer nem egy halasztást közöltek). Japánban és Ázsiában szeptember 26-án fog megjelenni. A PlayStation 4 és az Xbox One csak digitálisan fogja megkapni a játékot, de valamikor novemberben jön csak a port. Ára 45 dollár (kb. 18 ezer forint) lesz.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)