Vajon még tovább kell várnunk a Cyberpunk 2077 folytatására?! A fejlesztők beszéltek a játékról!

A Cyberpunk 2077 folytatásának legfrissebb híre vegyes érzéseket váltott ki a rajongókból…

 

 

Tegnap a CD Projekt Red frissítést adott ki közelgő projektjeiről, amelyek között szerepel a várva várt Cyberpunk 2077 folytatása is. A CD Projekt Red csapata tegnap a Twitteren és a hivatalos weboldalán osztotta meg a 2024 első felében elért eredményeket. A The Witcher 4-gyel kapcsolatos hírek mellett a Cyberpunk 2077 folytatásáról is beszéltek egy kicsit, amely jelenleg Project Orion kódnéven fut.

„Az év első fele is sűrű időszak volt a bostoni stúdiónk számára, amely a Project Orion – egy új, a Cyberpunk univerzumban játszódó játék – alapjait fekteti le – mondta Michał Nowakowski, a CD PROJEKT közös vezérigazgatója” – olvasható a blogbejegyzésben.

A blogbejegyzés mellett egy rövid videót is megosztottak a Twitteren, amelyen Piotr Nielubowicz beszél bővebben a projektről. Úgy néz ki, a fejlesztés még nagyon korai szakaszban tart. A játék megjelenéséig még sok év lehet hátra.

A CD Projekt Red pénzügyi igazgatója ugyanezt a frissítést osztotta meg, de ez a rajongók részéről vegyes reakciókat váltott ki.

„Reméljük, hogy az emberek még nem várják a Cyberpunk 2-őt túl hevesen. Az a játék csak a 2030-as években jön” – állt az egyik kommentben. Míg egy másik azt írta: „Ezt nem bírja a szívem.”

Egyelőre még nem tudunk túl sokat a Cyberpunk 2-ről, de Paweł Sasko játékigazgató optimista a sorozat jövőjét illetően. Nem mellesleg a játék narratíváért felelős Igor Sarzyński nemrég megosztotta a csapat izgatottságát.

„Nem is lehetnék izgatottabb a projekt miatt, és biztos vagyok benne, hogy valami különlegeset tudunk belőle csinálni. A 2077 csak bemelegítés volt” – mondta.

Azon kívül, hogy most már tudjuk, hogy a folytatás jól halad, mást nem tudunk, de ez így is izgalmas hír a 2020-as RPG rajongóinak.

Persze a játékosok remélik, hogy a folytatás sokkal jobb állapotban jelenik majd meg, mint anno a Cyberpunk 2077. Ám úgy tűnik, ezt csak az idő fogja eldönteni…

Forrás: CD Projekt, X

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."