„Attól tartunk, hogy apám talán nem éri meg februárt”: Egy család megható kérése a Civilization VII korai hozzáférésére gyors választ kap

Aggódva attól, hogy apja talán nem éri meg a Civilization VII februári megjelenését, egy család megható kéréssel fordult a Firaxis Games-hez, hogy korai hozzáférést kapjanak a várva várt stratégiai játékhoz.

 

A Civilization VII bejelentése egyszerre hozott örömöt és szomorúságot egy rajongónak, aki számtalan órát töltött apjával a játékban. Ahogy közeledett a megjelenés dátuma, egy szívszorító kérdés merült fel: vajon az apja élni fog még, hogy élvezhesse a játékot? A kemény valóság, hogy a válasz talán nem, érzelmes reakciót váltott ki mind a fejlesztőcsapatból, mind a szélesebb játékos közösségből.

 

Egy család kérése a Civilization VII korai hozzáférésére

 

Valerie Redditen osztotta meg történetét, amely gyorsan felkeltette a Civilization rajongói közösség figyelmét: „Van valamilyen mód arra, hogy előbb játszhassunk? Általában nem szoktam ilyen kérésekkel élni, de apámnak csak néhány hónapja maradt. Hasnyálmirigyrák végstádiumában van, és Sid Meier játékainak rajongója az Alpha Centauri óta, bár az első Civ-t is játszotta. Csak egy kis játékidőt szeretnék biztosítani neki, mielőtt eltávozik, mert nem tudjuk, hogy megéli-e februárt. Ha ez még nem lehetséges, megértem. Csak remélem, hogy valaki segíthet ebben a kis álomban.”

Még mielőtt a közösség tömegesen kereste volna a Firaxis-t, a cég egyik közösségi menedzsere közvetlenül válaszolt a posztban: „Szia, küldj nekem egy privát üzenetet,” írta. Bár rövid, ez a válasz volt az első lépés afelé, hogy teljesüljön az apja kívánsága, hogy a hivatalos megjelenés előtt játszhasson a Civilization VII-tel, amely gesztust a Sid Meier-sorozat rajongói nagy örömmel fogadtak.

Egy játékos megosztott egy személyes emléket: „Ez emlékeztet arra, amikor apám elhunyt ugyanazon a napon, amikor a SimCity megjelent. Évekig együtt játszottunk ezekkel a játékokkal. Ez volt az első multiplayer játék, ami évek után jelent meg, hogy elhagytam az otthonom. Megosztani vele egy csodálatos élmény lett volna. Bárcsak eszembe jutott volna kérni, ahogy te tetted.” Egy másik felhasználó dicsérte a Firaxis empátiáját: „Büszke vagyok arra, hogy támogatom azt a céget, amely ilyen együttérzéssel bánik az ügyfeleivel, amikor szükségük van rá.”

A Firaxis az utóbbi hetekben is folyamatosan kapcsolatot tartott közösségével. A Civilization VII promóciós kampánya részeként a fejlesztő egy különleges üzenetet tett közzé a Redditen, amelyet csak a közösségi fórum lelkes rajongói értettek: „Folytasd a rajzolást, UrsaRyan! Sid Meier’s Civilization VII 2025. február 11-én érkezik.” Ez a bejegyzés egy rajongóra (UrsaRyan) utalt, aki több mint egy éve vállalta, hogy naponta megoszt egy rajzot a játék megjelenéséig. Ez tükrözi a fejlesztő elkötelezettségét a rajongói közösség iránt és háláját a kitartó támogatásukért.

Forrás: 3djuegos

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.