Black Myth: Wukong: két DLC is készül a játékhoz?

A pletykák szerint a kínai Game Science játéka nem egy, hanem rögtön két DLC-t fog kapni, de először be akar valamit pótolni a stúdió.

 

A Discordon írta Lunatic Ignus, hogy a Game Science két DLC-t szeretne kiadni a Black Myth: Wukonghoz. Ezek tartalmáról nincs még sok információ, de a szivárogtató forrása már talált hangfájlokat Buddhának, Nezhának, illetve a Jáde Császárnak. Nezha valószínűleg a folytatásban nagyobb szerepet fog kapni. A két DLC amúgy logikusnak nevezhető, mert a Game Science régebben már kifejezte, hogy tizenhárom fejezetet szeretne a játéknak, de végül nem volt ennyi az augusztus 20-án PlayStation 5-re és PC-re megjelent, és rögtön eladásik rekordokat felállító akció-RPG-ben. (Jelenleg, és ez talán nem tekinthető spoilernek, mindössze hat fejezetből áll a játék, tehát megfelezték a terveket…)

A szivárogtatónak nincsen információja a DLC-k megjelenési dátumáról, de annyit elárult, hogy a Game Science számára a prioritás most az Xbox Series verzió kiadása, illetve a lemezes példányok kibocsátása. A bejelentés talán jövő nyáron, a játék első megjelenési évfordulóján, 2025. augusztus 20-án lehet. Lunatic Ignus mostanában valamelyest megbízható volt, így lehet igazságtartalom abban, amit mondott. Megnevezte a játék folytatásának kódnevét is: Black Myth: Jiang Ziya.

Akármi is lesz, annyit azért el lehet mondani a Black Myth: Wukongról, hogy a játék tényleg fel tudta kelteni a közönség figyelmét, máskülönben nem lett volna képes nagyon erős eladási adatokat produkálni már a megjelenés utáni napokban, és bár ebben az esetben is belassultak az eladások a rajt után (ez mindig így szokott lenni), ne lepődjünk meg, ha nemsokára újabb eladási számot fog közölni a Game Science, és mondjuk azt fogja mondani a kínai stúdió, hogy már nem 10 millió eladásnál tart a játékuk, hanem 15 milliónál.

Az Xbox Series verzió kapcsán már beszámoltunk egy pletykáról, miszerint meghatározatlan ideig el lett halasztva a memória túlzott használata miatt, és most a stúdió ezen a porton dolgozik.

Forrás: WCCFTech

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)