Két magányos farkas: mégsem kaptak óriási gázsit a főszereplők?! Íme George Clooney reakciója

MOZI HÍREK – A Két magányos farkas (Wolfs) egyik főszereplője, George Clooney nyilvánosan cáfolja a túlzó fizetés hírét, amit ő és Brad Pitt állítólag kapott.

 

 

George Clooney bankszámlája talán nem is olyan vaskos, mint azt a rajongók eddig gondolták. A 81. Velencei Nemzetközi Filmfesztiválon tartott sajtótájékoztatón, miközben az ő és sztártársa, Brad Pitt új filmje, a Két magányos farkas (Wolfs) kapcsán beszélt, Clooney tagadta, hogy ő és Pitt fejenként 35 millió dollárt kaptak azért, hogy részt vegyenek Jon Watts rendező, író és producer akcióvígjátékában. Clooney egy kérdésre válaszolva azt mondta (a Deadline után):

„Egyébként van egy nagyon jó riport – Nicole Sperling a The New York Times-nak – írt egy érdekes cikket erről. És bármi is volt a forrása a fizetésünkről [nevet], az sok-sok-sok millió dollárral kevesebb, mint amiről beszámoltak. Ezt csak azért mondom, mert szerintem rosszat tesz az iparágunknak, ha az emberek azt hiszik, hogy ez a fizetések etalonja. Szerintem ez szörnyű. Lehetetlenné teszi a filmkészítést.”

Augusztus 25-én a The New York Times lehozta Nicole Sperling „Apple Rethinks Its Movie Strategy After a String of Misses” (Az Apple újragondolja filmstratégiáját a sorozatos kudarcok után) című cikkét, amelyben az a pikáns kis falat szerepelt, hogy Clooney és Pitt is bőségesen megfizetik a Wolfsért – 35 millió dollárral -, amely film szeptemberben csak egy hétig lesz a mozikban, majd hét nappal később már az Apple TV+-on is elérhető lesz. A hírről mi is beszámoltunk.

 

Ötperces álló ovációt kapott a Két magányos farkas Velencében

 

Oké, tehát George Clooney és Brad Pitt nem kaptak fejenként 35 millió dollárt a film főszerepéért. Vagy Clooney csak próbálja elbagatellizálni azt a túlzó összeget, amit neki és Pittnek fizettek a tavalyi viharos Writers Guild of America (WGA) és SAG-AFTRA (Screen Actors Guild & American Federation of Television and Radio Artists) sztrájkok nyomán készült akcióvígjátékért.

Ettől függetlenül azonban a Két magányos farkas egy olyan film, amelyre Clooney és Pitt is nagyon büszke.

Miért is ne lennének? Jon Watts rendező új filmjét most játsszák a Velencei Filmfesztiválon, és a vetítésen részt vevők ötperces álló ovációval jutalmazták. Clooney és Pitt a közönség éljenzése közben megölelték egymást, és utóbbi elárulta, hogy hatalmas öröm volt számára az Oceans-filmekbéli sztártársával és igazi barátjával végre újra együtt szerepelni a filmvásznon.

A Wolfs egyhetes mozis bemutatója szeptember 20-án kezdődik, közvetlenül azelőtt, hogy a rajongók szeptember 27-én elkezdhetnék streamelni Clooney és Pitt új filmjét az Apple TV+-on.

Forrás: X

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."