Randy Pitchford a Beatleshöz hasonlította magát… valakivel elszaladt a ló!

A Gearbox vezetője már megint egy érdekes gondolatot osztott meg a közönséggel: öt éve azzal égette magát, hogy a Steam szerinte öt éven belül összeomlik, most pedig magát helyezte úgy rivaldafénybe, hogy ezt talán nem érdemli meg.

 

A Steames kommentjéről aztán nemrég megemlékezett (és erről beszámoltunk), és akkor elismerte, hogy bizony hülyeséget hordott össze, és valószínűsíthetően most is hasonló úton jár Randy Pitchford. A Twitteren azért élt egy furcsa összehasonlítással, mert a Risk of Rain 2 DLC-je, a Seekers of the Storm (amin már nem az eredeti fejlesztők dolgoztak), továbbá a Borderlands-film kudarc lett:

„Továbbra is csinálni fogom a dolgaimat. Bárcsak minden sikeres lenne, de ez nem így működik. Minden idők legnagyobb zenei előadójának, a Beatlesnek 25%-os volt a slágeraránya. Biztos vagyok benne, hogy minden dal, amit felvettek, szeretettel és a művészet iránti elkötelezettséggel készült, és hittek a munkájuk minőségében. A kedvenc művészeim, előadóművészeim mind készítettek olyan dolgokat, amelyek nem tetszettek annyira.

Ez így jó. Amikor a művészeknek van egy-egy melléfogásuk, akkor van a legnagyobb szükségük a rajongókra, hogy drukkoljanak nekik, hogy motiváltak legyenek az alkotás folytatására. Nem tudom, hogy valaha is fogok-e még olyat csinálni, ami tetszik nektek, de nem lenne jobb, ha nektek lenne esélyetek dönteni, mintha a művészek soha többé nem alkotnának egy piaci melléfogás után,” írta Pitchford.

A Beatles 213 dalt adott ki történelme során. Ebből 188 volt eredeti szerzemény, és 22 volt kislemez. Az Egyesült Királyságban 18 dallal érték el a toplista első helyét, az amerikai Billboard Hot 100-on pedig 20 alkalommal jutottak fel a csúcsra (előbbiben Elvis Presley megelőzi őket, de Amerikában nincs vetélytársuk). Amíg együtt volt a banda, 14 album jelent meg, és 11 végzett az amerikai toplista első helyén.

Ezek után Randy Pitchfordnak mégis hogy van mersze a zeneipar egyik legkiemelkedőbb együtteséhez hasonlítania magát?

Forrás: PCGamer

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)