Son And Bone: a TeamKill Media játéka már az ajtón kopogtat! [VIDEO]

A Quantum Errorral tavaly felbukkanó stúdió következő játékának megjelenése már nagyon nincs messze, és ezúttal nincs arról szó, hogy csak egy platformon lehet elérni azt.

 

Amikor a montanai Patchworkben egy helyi farmot megtámad egy csapat hírhedt bandita, Sam Judge seriff elindul, hogy minden eszközzel igazságot szolgáltasson nekik, és megmentse a túszukat. Útja során azonban az üldözöttek rejtélyes indítékai révén Sam egy másik világban találja magát, amelyet őskori lények, dinoszauruszok lepnek el, és most az életéért kell küzdenie, hogy visszajusson a Földre. (Itt megjegyeznénk, hogy a sajtóközlemény a Földet kis F-fel írta. A TeamKill Media előző játéka, a Quantum Error is néhány oltári nagy nyelvtani hibával rendelkezett, és mindezt úgy érte el az amerikai csapat, hogy nekik az ANGOL az anyanyelvük…)

A régi stílusú játékmenet találkozik a modern mechanikával a gyors mozgás, a dupla ugrás és száguldás, valamint a kapaszkodó lengés intenzív bemutatójában. Törjük össze a csontokat és tépjük szét ellenségeid húsát, miközben brutális ellenséges befejező mozdulatokkal ítéletet (Judgementnek nevezik) adunk nekik. Senkinek sincs ideje az újratöltésre, így ez a mechanizmus kimarad a játékból. A raptoroktól a tyrannosaurus rexekig készüljünk fel, hogy szemtől szembe leszünk a dinoszauruszok hatalmas csapatával, akik minket akarnak vacsorára. Robbantsuk át magunkat ellenségeinken különböző korszakokból származó fegyverekkel a revolverektől a rakétavetőkig, így nincs hiány a teljes pusztítás lehetőségeiből.

A Son And Bone szeptember 4-én fog megjelenni. Ezt a játékot januárban jelentette be a stúdió, alig néhány hónappal a Quantum Error megjelenése után. A dinoszauruszos FPS PlayStation 5-re és PC-re is elérhető lesz (utóbbin az Epic Game Store-on találhatjuk meg). A Quantum Error mikor fog PC-n felbukkanni? Ha jön a PC port, akkor abban kijavították a PS5-ön látható, néhol komolyan fejfájást okozó hiányos textúrákat a kameraállások váltásakor? Ez a kérdés a Son And Bone-ra is vonatkozik…

Forrás: Gematsu

 

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.