Készül már a Pókember 4 – de az egyik kulcsfigura nélkül?!

MOZI HÍREK – Úgy néz ki, a Pókember 4 fejlesztése a „Haza” trilógia egyik kulcsfigurája nélkül halad előre…

 

 

A Marvel és a Sony következő Pókember-filmje a projekten dolgozó csapat egyik kulcsembere nélkül halad előre. Nem, nem Tom Hollandról van szó, emiatt nem kell aggódni. Hanem a rendező Jon Watts távozik a Pókember 4 éléről.

Watts nagyon fontos része volt annak a trilógiának, amelyben a Pókember elfoglalta helyét az MCU-ban. A rendező felügyelte Holland mindhárom részét a híres Marvel-hős szerepében, és valami hihetetlen dolgot sikerült elérnie a munkájával.

Nemcsak a közönség szerette mindegyik filmet – két film is átlépte az 1 milliárd dolláros bevételi határt -, de a kritikusok is elhalmozták őket dicsérő szavakkal.

Watts sajnos a negyedik Pókember-filmben már nem tér vissza az MCU-ba.

A Két magányos farkas című film jelenlegi sajtókörútján, amelynek főszereplői Brad Pitt és George Clooney, Watts a The Hollywood Reporternek adott interjújában azt mondta, hogy muszáj volt távoznia az MCU-filmtől.

„Az egy olyan különleges pillanat volt az időben, és a filmre adott reakciók egyszerűen hihetetlenek voltak” – mondta Watts. „Soha többé nem lesz ilyen, soha többé”.

Egy időben Wattsnak a közelgő Fantasztikus Négyes-filmen kellett volna dolgoznia. Azonban úgy döntött, hogy kihátrál. Helyére Matt Shakman került. A következő két Bosszúállók-film rendezése kapcsán is szóba került, mielőtt félreállt volna a Russo testvérek kedvéért.

Jon Watts mindig is fontos része lesz az MCU-nak a rajongók számára. Olyan Pókembert adott nekünk, akit könnyű volt megkedvelni.

Na meg ki tudná elfelejteni azt a crossover multiverzum őrületet, amelynek keretében Maguire-t és Garfieldet újra láthattuk a mozivásznon a szerepben? Mindez szintén Watts munkájának köszönhető.

A Pókember 4 részleteiről egyelőre nem sok minden derült ki. A pletykák azonban már felröppentek, ami azt jelentheti, hogy legkésőbb jövőre érkeznek a hivatalos hírek.

Forrás: THR

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."