Postal 2: Uwe Boll hatalmas bukása, mielőtt még esélyt kapott volna rá! [VIDEO]

MOZI HÍREK – Képzeljük el, hogy a legrosszabb játékból-film adaptációk készítőinek egyike közösségi finanszírozással oldotta volna meg a folytatást, majd azt, hogy már eközben megbukott a projekt!

 

2007-ben jött ki Uwe Bolltól a Postal filmadaptáció, aminél rosszabb csak a Postal 3 volt (amit nem a Running With Scissors [RWS] fejlesztett, és ők el sem ismerik annak létezését…). Ő szeretett volna egy folytatást forgatni, amihez szeptember elsején indított egy crowdfunding kampányt az Indiegogón. A cél 2,5 millió dollár volt, de az elért összeg 850 dollár volt 16 támogatótól. A leírás szerint a politikai korrektség, az algoritmusok, a woke és a cancel kultúra ellen szólalt volna fel a film, és Boll szerint a Postal 2 megvalósítása a művészet, a szólás és az élet szabadsága melletti kötelezettség lett volna.

Boll nem a saját neve alatt indította a kampányt, ugyanis Gary Otto, az Uwe Boll Raw USA podcast társ-műsorvezetője nevén futott. Csakhogy sem Boll, sem Otto nem kereste meg ezzel kapcsolatban az RWS-t. A stúdió vezérigazgatója, Vince Desiderio Facebookon és Twitteren is kimondta, hogy a csapat NEM támogatja a projektet, és fogalma sincs ki Gary Otto, ráadásul szerinte aggasztó, hogy a finanszírozásból összejött pénzt szabadon felhasználná egy másik projekthez is…

Otto írta, hogy bármilyen okból meghiúsulna a Postal 2, a befolyt összeget Boll első filmjének, a German Fried Movie-nak folytatására, a California Fried Movie-ra szánná. A vicc az, hogy Boll hozzátette, ha 2,5 millió dollár összejönne, ő is hozzátenne ennyit, és ebből készítené el a filmet (de honnan szedné elő EZT az összeget?). Miután az RWS tisztázta az álláspontját, a projektet átszabdták a California Fried Movie-ra, és a 16 támogatónak felajánlottak egy Uwe Bolll filmcsomagot (box set), de még ezt sem kapják meg. Otto arról írt, hogy felfüggesztették a kampányt, és Bollra kente az egészet (azt tette, amit Uwe mondott), és amint meglesz a pénz, visszatérítenek mindent a 16 illetőnek.

A közösségi médiáról töröltek mindent, Otto és az Uwe Boll Raw USA Twittere törölve lett, és csak Bollé maradt. A Twitteres videóban Boll arról beszélt, hogy levették a kampányt, mert nem érte meg. Aki Ottót inzultálta, jobban tenné, ha bocsánatot kérne. És nem adja fell a Postallal kapcsolatban a reményét…

Forrás: PCGamer, Indiegogo

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.