Samsung The Premiere 9 és 7 projektorok: új opciók az otthoni vetítési megoldások piacán

TECH HÍREK – A Samsung bemutatta legújabb otthoni szórakoztató eszközeit, a The Premiere 9 és The Premiere 7 projektorokat. Az ultrarövid vetítési távolsággal rendelkező projektorok 4K felbontással, továbbfejlesztett lézertechnológiával és különböző okosfunkciókkal érkeznek, céljuk, hogy az otthoni szórakozás új szintjét biztosítsák.

 

„A The Premiere termékcsaláddal a Samsung célja, hogy új szintre emelje az otthoni szórakozást. A legújabb lézeres megoldásokat felhasználóbarát funkciókkal kombináljuk, hogy a projektorok kiváló kép- és hangminőséget biztosítsanak” – mondta Cheolgi Kim, a Samsung vizuális kijelző üzletágának ügyvezető alelnöke. „Új fejlesztéseink során olyan megoldásokat kínálunk, amelyek az otthoni szórakozás központi eszközeivé válhatnak, és új mércét állíthatnak fel ezen a területen.”

 

Kép- és hangminőségre vonatkozó specifikációk

 

A The Premiere 9 és 7 modellek különböző technológiai megoldásokkal kínálnak lehetőségeket az otthoni mozizásra. A The Premiere 9 háromcsatornás lézertechnológiával érkezik, amely nagyobb színpontosságot és fényerőt biztosít. Mindkét modell 4K felbontást nyújt, és akár 130 colos képátlóval is használható. A The Premiere 9 és 7 modell a DCI-P3 színtér 154%-os és 100%-os lefedettségét biztosítja, támogatva a HDR10+ szabványt, ami világosabb környezetben is éles képeket eredményez. A két modell fényereje 3450 ISO lumen (The Premiere 9) és 2500 ISO lumen (The Premiere 7).

A projektorokban elérhető AI képfeljavító funkciók, mint az AI Felskálázás és Vision Booster, optimalizálják a képminőséget. Az AI Felskálázás funkcióval a tartalmak 4K minőségben jelennek meg, függetlenül azok eredeti felbontásától. A Vision Booster automatikusan beállítja a fényerőt és a kontrasztot a különböző fényviszonyokhoz igazodva.

Hangzás terén mindkét modell beépített Dolby Atmos hangszórókkal rendelkezik. A The Premiere 9 40W-os 2.2.2 csatornás, míg a The Premiere 7 30W-os 2.2 csatornás hangrendszert kínál.

 

Operációs rendszer és csatlakoztathatóság

 

Mindkét projektor Samsung Tizen OS Home operációs rendszerrel érkezik, ami hozzáférést biztosít a legnépszerűbb streaming szolgáltatásokhoz és egyéb tartalmakhoz. A felhasználók a Custom Ambient funkcióval testreszabhatják a vetítési felületet különböző widgetek segítségével, továbbá a SmartThings alkalmazással a telefonjukról irányíthatják a projektor működését.

A készülékek okoshangszóróként is funkcionálnak, hangvezérléssel és zenei alkalmazásokkal bővítve a felhasználói élményt. A felhasználók élhetnek az Érintés nézet és a Mobiltükrözés funkciók előnyeivel is, amelyek lehetővé teszik a tartalmak megosztását a nagyképernyőn. Az előre telepített hangvezérelt asszisztens-támogatás és a SmartThings integráció révén a projektorok más okos otthoni eszközökkel is kompatibilisek, mint például világítás, termosztátok vagy biztonsági rendszerek.

 

Dizájn és elérhetőség

 

A The Premiere projektorok letisztult, melegfehér dizájnt kaptak, Kvadrat prémium szövetborítással, ami harmonizál az otthoni környezettel. A kompakt méret és könnyű telepítés lehetővé teszi, hogy a projektorokat bármely helyiségben gyorsan és egyszerűen használatba vehessék.

A projektorok beállítása egyszerű, elegendő csatlakoztatni őket a hálózati áramforráshoz és vezeték nélküli hálózathoz kapcsolódni. Az ultrarövid vetítési távolság lehetőségei minimalizálják a bonyolultabb telepítési folyamatokat, így a felhasználók gyorsan élvezhetik a nagyképernyős élményt.

A The Premiere 9 és The Premiere 7 projektorok várhatóan az ősz folyamán válnak elérhetővé a Samsung hivatalos webáruházában Magyarországon. Az árak a The Premiere 9 esetében 2 599 900 forint, a The Premiere 7 modellnél pedig 1 399 900 forint lesznek. További részletek a Samsung weboldalán találhatók.

Forrás: Samsung sajtóanyag

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.