Tömeggyártásban a Nintendo Switch 2? A jelek erre mutatnak!

A Nintendo Switch 2 (hivatalos név híján így nevezzük, amíg a nagy N el nem kereszteli…) kapcsán egy másik, felettébb kedvező, de logikus funkcióról is hallottunk.

 

A minap szó volt már arról, hogy a Gamesindustry szerkesztője, Christopher Dring is a szeptemberi Nintendo Switch 2-hírekre készül, mert állítólag a japán cég még a hónap során meg fogja erősíteni azt valamilyen formában. Ehhez most hozzá lehet tenni azt, amit a Twitteren David Gibson írt. Szerinte a Hosiden, a Nintendo összeszerelő cége a jelenleg futó üzleti év harmadik negyedévében 2 milliárd yent tervez költeni a gyártási felszerelésekre, illetve további 1 milliárdot az automatizációra. A harmadik negyedév októberrel veszi kezdetét, és mi máshoz kellene ekkora befektetés, ha nem új hardver gyártásához?

Gibson szerint a Nintendo Switch 2 vagy szeptember 18-a és 26-a között, vagy október elején kaphatja meg bemutatóját, így ő kizárná a Tokyo Game Show-t (szerintünk itt is ugyanaz lesz, amit a Sony tervezhet: a Tokyo Game Show ELŐTT bemutatják a konzolt). Gibson továbbra is úgy számol, hogy a nagy N szeptemberben közöl híreket a platformról, amit aztán mégsem a következő üzleti évben (tehát legkorábban 2025 áprilisában) adnának ki, hanem márciusban, így még a jelenlegiben eljuthat a boltokba az új platform (ahogy a Switch is 2017 márciusában).

Comment
byu/Adrien190303 from discussion
inGamingLeaksAndRumours

A Redditen egy másik bennfentes, NateTheHate pedig arról beszélt, hogy a Nintendo Switch 2 visszamenőleges játéktámogatással fog rendelkezni. Tehát ahogy a PlayStation 4 > PlayStation 5, illetve az Xbox One > Xbox Series esetében, úgy itt is zökkenőmentesen lehet majd átállni a világ egyik legjobb eladásait felmutató konzoljáról annak utódjára. Erre szükség is lesz, mert azt a rengeteg Switch-játékot szégyen lenne elhagyni.

Sem a Nintendo Switch 2, sem a PlayStation 5 Pro nincsen még bejelentve, viszont mindkettő platform esetében az lesz a kérdés, hogy mennyiért lehet majd megvásárolni azt?

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.