A Baldur’s Gate 3 további meglepetéseket tartogat! „A séfeknek is főzniük kell” – állítja az egyik fejlesztő

Izgalmas hír a Baldur’s Gate 3 rajongóinak: a pletykák ellenére a 7-es patch korántsem az utolsó frissítés! A keresztjáték és a fotó mód még fejlesztés alatt áll, és további meglepetések is várhatóak.

 

Annak ellenére, hogy a 7-es patch már elérhető a PC-s játékosok számára, az Xbox Series X|S és PS5 konzolokon játszóknak még néhány hetet várniuk kell. A 2023-as Év Játéka díjat nyert fantasy RPG folyamatosan bővül, amit alkotói ambíciója és a közösség lelkesedése hajt előre.

Sokan azt hitték, hogy a 7-es patch lesz az utolsó nagy frissítés, de a Larian Studios tisztázta, hogy ez nem így van. „A 7-es patch nem az utolsó frissítésünk. Még mindig dolgozunk a keresztjátékon,” mondja a Larian, míg Michael Douse, a stúdió kiadási vezetője hozzáteszi: „Jó hír mindenkinek—ez nem az utolsó frissítés!”

Douse tovább magyarázza: „Nem fogunk mindent elárulni a játék következő frissítéseiről, mert az szükségtelen nyomást helyezne a fejlesztőinkre, de vannak dolgok, amiket megígértünk, és amelyek még úton vannak. És a séfeknek, nos, főzniük kell.” A következő frissítések tartalmazhatják a keresztjátékot, a fotó módot és esetleg más meglepetéseket is, bár a játékosok jelenleg az hivatalos modding eszközökkel szórakoznak.

A Baldur’s Gate 3 alacsonyabb áron kapható, mint amennyit valójában ér

A Larian Studios kiadási vezetője azt is elárulta, hogy a játékot magasabb áron is lehetett volna árulni, de „értéke alatt” adják el, figyelembe véve a megélhetési költségeket. „A fejlesztési költségek jelentős része a bérekből áll. Ha egy cég okosan gazdálkodik, megengedheti magának, hogy az inflációval emelje a béreket, még akkor is, ha ez növeli a költségeket és a kockázatokat. A legtöbb AAA vállalat csökkenti a költségeket, ha a biztonságra játszik, de mi hiszünk abban, hogy kockázatot kell vállalni a jobb játékok érdekében. Ezért áraztuk a Divinity: Original Sin 2-t és a Baldur’s Gate 3-at a piaci értékük alatt—mert törődünk az emberek megélhetési költségeivel.”

Forrás: 3djuegos

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu