A Warhammer 40,000: Space Marine 2 nehézkes indulása: vajon Képes lesz a Focus Entertainment gyorsan megoldani a problémákat?

„Elnézést kérünk az okozott kellemetlenségekért,”– írják a fejlesztők. A Warhammer 40,000: Space Marine 2 több technikai hibával indult, de a fejlesztők már dolgoznak a megoldáson. A Saber Interactive és a Focus Entertainment közzétette a gyakori problémák listáját és ideiglenes megoldásaikat.

 

Jelenleg számtalan Space Marine küzd a galaxis szörnyeivel. A Warhammer 40,000: Space Marine 2 korai hozzáféréssel elérhető (a teljes megjelenés szeptember 9-re van ütemezve), és sok játékos merült el az akciódús univerzumban, az Uralkodó hűséges harcosaival. Azonban a közösség több hibát is talált a játékban, amelyek befolyásolják a sci-fi élményt, így a fejlesztők gyorsan lépéseket tettek ezek kijavítására.

A játék kiadója, a Focus Entertainment rövid frissítést tett közzé X-fiókján, amelyben megosztotta a Saber Interactive azonnali terveit a problémák megoldására: „Tudatában vagyunk a Warhammer 40,000: Space Marine 2 játékban tapasztalt technikai problémáknak, és elnézést kérünk az okozott kellemetlenségekért. Csapataink jelenleg dolgoznak a javításokon.” Bár a játék még nem jelent meg teljes mértékben, a legtöbb hibát az első javításokkal várhatóan orvosolják.

Eközben a kiadó azt javasolja a korai hozzáférésű játékosoknak, hogy tekintsék meg a közzétett listát a gyakori problémákról és azok ideiglenes megoldásairól. Ezek közé tartozik a játék első filmes betétjének összeomlása, a rendszerek által nem felismert vezérlők, végtelen betöltési képernyők, a PS5-ön fellépő csatlakozási problémák és az Operations mód indításakor jelentkező hibák. A cég egyúttal kitér a játékosok által leginkább kritizált döntésre is: az Epic Online Services használatára, ami gyakori egy crossplay funkcióval rendelkező játék esetében. Emlékeztetnek, hogy „nem szükséges összekapcsolni a Steam és Epic fiókokat a játék élvezetéhez. Ezek a funkciók teljesen opcionálisak, és semmilyen módon nem befolyásolják a játékélményt.”

 

A Warhammer 40,000: Space Marine 2 túllépte a 100.000 egyidejű játékost a Steamen

 

A nehézségek ellenére több ezer játékos csatlakozott lelkesen a Warhammer 40,000: Space Marine 2-höz. Még a korai hozzáférési fázisban is már több mint 100 000 egyidejű játékost vonzott a Steamen. Továbbá a közösségi visszajelzések az utóbbi órákban javultak; bár a játék kezdetben vegyes értékeléseket kapott a fent említett problémák miatt, beleértve az Epic Online Services használatát, most már Többségében Pozitív értékelésekkel büszkélkedhet a Valve platformján.

Forrás: 3djuegos

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.