Astro Bot: kik nem bukkantak végül fel a PlayStation múltjából? [VIDEO]

Több mint 150 cameo van a Team Asobi játékában, viszont a koncepciós rajzon olyan vendégszereplést is látni, ami végül a tegnap megjelent PlayStation 5-exkluzívban nem volt látható.

 

A VGC lent beágyazott videója arról szól, hogy a stúdió hogyan valósította meg az Astro’s Playroom, az összes PlayStation 5-re alapból feltelepített játék folytatását. A videóban a Team Asobi egy koncepciós rajzot is megmutatott, amelyen legalább két olyan karakter látható, akik végül nem jutottak be valamilyen okból kifolyólag az Astro Botba. Pedig az egyikük a PlayStation korai időszakában volt felettébb népszerű, míg az utóbbi esetében nem nagyon tudjuk elképzelni, hogy egyáltalán miért rá esett a választás…

Az egyik bot Sweet Toothra hasonlít a Twisted Metalból, a másik pedig Fat Princess az azonos nevű franchise-ból. A Twisted Metal a PS1 egyik alapvető franchise-a volt, és a PS2-n is azért volt pár megjelenése az autós küzdelmeknek, aztán volt egy PS3-as epizód, de azután már csak vendégszereplésekre futotta Sweet Toothnak. A kövér hercegnő pedig… hirtelen nem is jut eszünkbe, hogy mikor is volt népszerű. Talán a PS3-as korszakban? Gyors rákereséssel igen: 2009-ben jelent meg a Fat Princess (akció/RTS keverék, amit a Titan Studios fejlesztett PS3-ra és PSP-re; 2009-ben PS3-ra, 2010-ben pedig Fistful of Cake alcímmel PSP-re jött ki), ami 2015-ben kapott két folytatást. A Fat Princess Adventures 2015 végén jelent meg PlayStation 4-re (dungeon crawler akció-RPG), és egy mobilos puzzle, a Fat Princess: Piece of Cake 2015 elején jött ki iOS-re, Androidra és PlayStation Vitára.

Talán mind a ketten később DLC formájában el fognak jutni az Astro Botba. A minap már írtunk arról, hogy milyen pluszokat kapunk így a Team Asobi játékában. Mivel mind a két IP a Sony birtokában van, így jogilag nincsen semmilyen akadálya annak, hogy eljussanak az Astro Botba.

De vajon miért hagyta ki őket a stúdió…?

Forrás: VGC

 

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)