Az Ubisoft elismeri a hibákat a Star Wars Outlaws-ban, és gyors javítást ígér

Az Ubisoft elismeri, hogy a Star Wars Outlaws első küldetései túl nehezek és „igazságtalanok”. Hamarosan érkezik egy javítás, amely élvezetesebbé teszi a játék kezdetét a játékosok számára.

 

Bár Star Wars Outlaws néhány hibával és fejlesztésre szoruló területtel jelent meg, az akció-kalandjátékot sok játékos kedveli. Miközben a közösség továbbra is élvezi a játékot, az Ubisoft felismeri, hogy vannak olyan pillanatok, amikor az élmény lehetne kielégítőbb. A jó hír az, hogy javítások érkeznek, amelyek megoldják ezeket a problémákat, és a játékosoknak csak néhány napot vagy hetet kell várniuk.

A Massive Entertainment kreatív igazgatója, Julian Gerighty a GamesRadar-nak adott interjúban beszélt a játék első lopakodós küldetéseinek magas nehézségi szintjéről. „Valószínűleg a Miroganában játszódó egyik első küldetésre gondolsz, ami hihetetlenül nehéz. És számomra ez hiba, amin dolgozni fogunk. Nem gondolom, hogy ez azt jelentené, hogy teljesen eltávolítjuk a bukás lehetőségét, de szerintem sokkal élvezetesebbé és érthetőbbé tehetjük,” mondja.

„Nem akarjuk, hogy igazságtalannak érezze a játékos,” teszi hozzá Gerighty a korai küldetések kihívásairól. „És ma úgy gondolom, hogy az igazságtalan. És akár hiszed, akár nem, ez nem volt szándékunk. Ez inkább valami, ami az elmúlt hét során történt, és már dolgozunk is egy javításon, amely körülbelül 10 nap múlva jelenik meg,” magyarázza. Az Ubisoft Massive nemrégiben elismerte, hogy van még mit javítani a Star Wars Outlaws-on, és folytatják a játék nyílt világának finomítását. Ez a törekvés kiterjed a jövőbeni DLC-kre is, amelyekkel nagy terveik vannak a játékélmény kibővítésére.

 

A Star Wars Outlaws kezdeti eladásai gyenge teljesítményt mutatnak

 

A befektetők aggódnak, mivel a Star Wars Outlaws kezdeti eladásai csalódást keltőek az Ubisoft számára, ami a vállalat részvényeinek 10 éves mélypontra esését eredményezte. Számos elemző csökkentette az értékesítési várakozásokat, annak ellenére, hogy az Ubisoft nagyon bízik a játék sikerében, amely elengedhetetlen a vállalat növekedése és pénzügyi stabilitása szempontjából.

Forrás: 3djuegos

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.