Deadlock: nincsen Valve-játék csaló nélkül, itt is kezdenek próbálkozni! [VIDEO]

A Counter-Strike és a Team Fortress 2 után újabb Valve-játékban látni, hogy bizony itt is próbálkoznak a csalásokkal, de egy meghívásos rendszeren futó cím esetében ez hatványozottan idiótán fest!

 

A lent beágyazott videóban lehet látni, hogy ketten csaltak a Deadlockban, és feltehetőleg a két illető összejátszik, mert ugyanazon a sávon vannak (a kis MOBA-beütés itt érhető tetten). Az egyik csaló Infernust irányítja, a másik pedig Vindictát, és szinte a legelejétől mondhatjuk, hogy bizony aimbotoznak, mert szinte lehetetlen találatokat szednek össze már a creepek ellen is, viszont amikor a többi játékos felé veszik a célkeresztjüket, már kétségtelenül csalóknak lehet titulálni őket.

Aztán Seven jár pórul, mert a célkereszt szinte azonnal rá áll, majd amikor a kamera Vindicta felé fordul, látni lehet, hogy nem csak az ellenséges csapatra „áll be” a karakter, hanem valahogy úgy kanyarodnak a töltények, hogy a fal mögött is el tudja találni a csaló a többi játékost. Erre már nem lehet mondani, hogy egészen egyszerűen jól játszanak a renitensek, mert ez úgy fizikailag is lehetetlen, és a Deadlockban sincs lehetőség meggörbíteni a fizika szabályait.

Persze az, hogy pontosan el lehet találni az ellenfeleinket, még nem vezet automatikusan a győzelemhez. Tudni kell a képességeinket szintet lépni, ki kell választani a megfelelő tárgyakat, és mivel egy MOBA az, amiről itt szó van, szükséges a stratégiát is valamennyire kitanulni. A videóban látható Vindicta még nem is fejlesztette az ultimate képességét, de mindezt leszámítva nagyon is szánalmas, hogy egy, jelenleg még alfában levő játék sem ússza meg a csalókat, mert ennek jelenleg tétje sincs: nincsenek rangok, ranglétrák se.

Persze lehet a Valve-nak jelenteni a csalókat, akik így gyorsan hardveres kitiltásban részesülnek, amit azért ki lehet oldalazni, de ez sem olyan egyszerű. Sokan már úgy gondolják, hogy a Team Fortress 2 és a Counter-Strike után itt is sok baj lesz a csalókkal…

Source: PCGamer

Taking a look at deadlock cheaters
byu/MintDoe inSteam

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)